Screenshot van U-flirt.nl

U-flirt.nl

Laatst bijgewerkt op 25 juli 2021
Bezoek website
  • Accounts worden vrijwel allemaal gemaakt door deze website zelf Not Safe!
  • Gebruikt een creditsysteem dus kosten per privé bericht wat je wilt versturen Not Safe!
  • Berichten worden beantwoord door inghuurde chatters Not Safe!

U-flirt is een nep datingsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profiele. u-flirt berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts u-flirt.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor u-flirt zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

U-flirt review

U-flirt is een neppe datingsite met door hun zelf aangemaakte fake profielen. Tevens worden alle chats verstuurd en beantwoord door chatters die over het algemeen een vergoeding krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Meestal word je meteen na je registratie overspoeld met tientallen berichtjes van deze fictieve leden, waarbij het vrijwel altijd gaat om mooie vrouwen. Daarnaast proberen de chatoperators je allemaal de indruk te geven erg veel belangstelling in je te hebben en snel een afspraakje te willen regelen. Zodra je op een berichtjes wil reageren moet je daarvoor per bericht €1,- euro betalen. Voordat je kunt reageren moet je een bundel inkopen waardoor je minimaal voor tien euro een creditbundel moet kopen. Deze bedragen lopen op tot de twee honderd euro per creditpakket, en hoe meer je koopt des te minder je per credit betaald. Uiteraard is het nooit mogelijk om fysieke afspraakjes te scoren, al zeggen ze veelal dat ze dat wel willen.

Ingeschreven op u-flirt.nl?

Dus ben je ingeschreven op u-flirt, dan is ons advies om je hier ook weer uit te schrijven en het op je gemak te gaan proberen bij de betrouwbaardere opties voor seks dating zonder gemodereerde gebruikers. Tevens hebben onze datingsite deskundigen alvast een rangschikking gemaakt van de beste alternatieven voor u-flirt.nl. Bovendien kun je zelf elk alternatief 100% gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste opties voor sex afspraakjes met echte profielen. Deze datingsites maken tevens ook geen gebruik van chat operators die je proberen om een creditbundel te laten kopen. Zodoende kun je erachter komen welke van deze erotische datingwebsites het meest overeen komt met waar je naar opzoek bent.

u-flirt account verwijderen

Je u-flirt account verwijderen doe je als volgt:

  1. Als eerste log je daar in op de website.
  2. Vervolgens ga je naar "Mijn account". (directe link "u-flirt.nl/mijnaccount").
  3. Scroll naar beneden tot onderaan de pagina en klik op de knop "account definitief verwijderen".
  4. Druk als laatst op "OK" om jouw profiel definitief te verwijderen.

Let op: Je u-flirt eventuele tegoed verlies je wel direct hierna!