logo Geheimecontacten.nl

Geheimecontacten.nl

Niet tevreden over Geheimecontacten.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen worden vrijwel allemaal ontwikkeld door de website zelf Not Safe!
  • Een grote vergoeding betalen bij elk verstuurd bericht Not Safe!
  • De berichten worden verstuurd door ingehuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Geheimecontacten is een nep datingsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profiele. geheimecontacten berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts geheimecontacten.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor geheimecontacten zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Geheimecontacten review

Geheimecontacten is een fictieve dating website met door hun zelf toegevoegde fake profielen. Daarbij worden alle berichtjes verstuurd en beantwoord door chatoperators die over het algemeen een vast bedrag krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Vaak word je meteen na je aanmelding overladen met tig tallen reacties van deze gemodereerde gebruikers, waarbij het vrijwel altijd gaat om meiden. Daarnaast proberen deze profielen je allemaal het idee te geven erg veel interesse in je te hebben en snel een ontmoeting te willen plannen. Zodra je op een van deze berichtjes wil reageren moet je hiervoor per chatbericht een vergoeding. Daarvoor moet je credits inkopen waardoor je op z'n minst voor 10 euro een creditpakket moet nemen. Deze bedragen lopen op tot en met de €200,- per transactie, en hoe hoger je koopt hoe minder je per bericht moet betalen. Desondanks is het niet mogelijk om fysieke dates te krijgen, al wekken ze veelal de indruk dat ze dit juist wel willen.

Ingeschreven op geheimecontacten.nl?

Dus ben je een van de gebruikers van geheimecontacten, dan raden wij je aan om je hier ook meteen weer af te melden en het op je gemak te gaan proberen bij de betere opties voor sex dating met echte gebruikers. Uiteraard hebben onze experts alvast een overzicht gemaakt van de beste alternatieven voor geheimecontacten.nl. Bovendien kun je zelf ieder alternatief gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste alternatieven voor sex afspraakjes met echte dames. Deze aanbieders maken tevens ook geen gebruik van chat operators die je proberen om een creditpakket te laten betalen. Hierdoor kun je dus zelf erachter komen welke van deze datingsites het meest overeen komt met waar je naar opzoek bent.

geheimecontacten account verwijderen

Je geheimecontacten account verwijderen doe je door de stappen hieronder te volgen:

  1. Als eerste log je daar in op de website.
  2. Als tweede ga je naar "Mijn account". (directe link "geheimecontacten.nl/mijnaccount").
  3. Ga helemaal naar beneden tot onderaan de pagina en druk op de button "account definitief verwijderen".
  4. Druk als laatst op de button "OK" om jouw account geheel te laten verwijderen.

Let op: Je geheimecontacten eventuele tegoed ben je dan wel direct kwijt na het deactiveren van je account!