logo 247sexflirt.nl

247sexflirt.nl

14
Niet tevreden over 247sexflirt.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Dating profielen zijn bijna alleen gemaakt door beheerders zelf Not Safe!
  • Commissie betalen per verstuurd bericht Not Safe!
  • De berichten worden zowel verstuurd als beantwoord door ingehuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

247sexflirt is een nep datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profiele. 247sexflirt berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts 247sexflirt.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor 247sexflirt zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

247sexflirt review

247sexflirt is een fake dating site met door hun zelf gecreëerde nep profielen. Tevens worden de reacties verstuurd en beantwoord door berichten centrales die gewoonlijk betaald krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Meestal word je kort na je inschrijving overrompelt met soms honderden reacties van deze fake leden, waarbij het meestal gaat om vrouwen. Niettemin proberen de chatoperators je allemaal het gevoel te geven veel interesse in je te hebben en graag een afspraakje te willen plannen. Zodra je op een van die chatberichten wil reageren moet je daarvoor per bericht vele euro's betalen. Voordat je kunt reageren moet je een creditpakket inkopen waardoor je op z'n minst €10,- een creditbundel moet kopen. Deze bedragen lopen op tot 200 euro per transactie, en hoe grotere bundel je betaald des te minder je per credit moet betalen. Echter is het nooit mogelijk om offline afspraakjes te scoren, al laten ze veelal overkomen dat ze het wel graag willen.

Ingeschreven op 247sexflirt.nl?

Dus ben je een van de gebruikers van 247sexflirt, dan is ons advies om je hier ook weer uit te schrijven en het op je gemak te gaan proberen bij de betrouwbaardere website voor seksdating zonder fake profielen. Uiteraard hebben experts alvast een overzicht gemaakt van de beste alternatieven voor 247sexflirt.nl. Bovendien kun je zelf ieder alternatief vrijblijvend gratis uittesten om kennis te maken met deze beste datingsite voor sex afspraakjes met echte profielen. Deze aanbieders maken derhalve ook nooit gebruik van chatoperators die je proberen om uit te lokken om te betalen. Op deze manier kun je er zelf achter komen welke sexdating websites het beste aansluit bij wat je zoekt.

247sexflirt account verwijderen

Je 247sexflirt account verwijderen doe je als volgt:

  1. Als eerste log je daar in op de website.
  2. Daarna ga je naar "Mijn account". (directe link "247sexflirt.nl/mijnaccount").
  3. Ga helemaal naar beneden tot onderaan de pagina en klik op de button "account definitief verwijderen".
  4. Klik als laatst op de button "OK" om jouw account geheel te laten verwijderen.

Let op: Je 247sexflirt eventuele tegoed ben je wel kwijt na het verwijderen van je account!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Wael (45 jaar) 06 mei 2019
Ik raad 247sexflirt.nl niet aan Zo te zien bestaan ze niet meer maar ik het verleden ben

Zo te zien bestaan ze niet meer maar ik het verleden ben ik er wel wat geld kwijtgeraakt. Was een vreemde site met alleen maar aanstootgevende berichten. Sexflirt was alleen flirten maar die vrouwen lieten je andere dingen gelovenBen blij dat ze niet meer up to date zijn