logo Geenrelatie.nl

Geenrelatie.nl

Niet tevreden over Geenrelatie.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen zijn vrijwel allemaal geplaatst door beheerders van de site zelf Not Safe!
  • Commissie betalen voor ieder verstuurd of ontvangen bericht Not Safe!
  • Berichten worden verstuurd en beantwoord door betaalde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Geenrelatie is een nep datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profiele. geenrelatie berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts geenrelatie.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor geenrelatie zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Geenrelatie review

Geenrelatie is een fictieve datingwebsite met door hun zelf gemaakte nep profielen. Daarbij worden alle berichten verstuurd en beantwoord door chatoperators die over het algemeen een vast bedrag krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Na alle waarschijnlijkheid word je direct na je aanmelding overrompelt met soms honderden chatberichten van deze gemodereerde leden, waarbij het vrijwel altijd gaat om knappe meiden. Niettemin proberen de chatoperators je allemaal het gevoel te geven heel veel interesse in je te hebben en graag een afspraakje te willen plannen. Wanneer je op zo'n berichten wil ingaan moet je hiervoor per chatbericht vele euro's betalen. Om te kunnen reageren moet je een credit bundel kopen waardoor je op z'n minst tien euro credits moet aanschaffen. Deze creditpakketten lopen op tot de twee honderd euro per creditbundel, en hoe meer je betaald hoe minder je per credit betaald. Daarna is het bij al deze profielen nooit mogelijk om fysieke afspraakjes te krijgen, al doen ze bijna altijd overkomen dat ze het wel willen.

Ingeschreven op geenrelatie.nl?

Dus ben je een van de gebruikers van geenrelatie, dan raden wij je aan om je hier ook gewoon weer uit te schrijven en het op je gemak te proberen bij de betrouwbaardere website voor erotische dating zonder fictieve leden. Uiteraard hebben de datingsite experts alvast een lijst gemaakt van de beste alternatieven voor geenrelatie.nl. Bovendien mag je zelf ieder alternatief kosteloos uitproberen om kennis te maken met deze beste alternatieven voor sex afspraakjes met echte gebruikers. Deze partijen maken derhalve ook geen gebruik van betaalde chatters die je proberen om een creditpakket te laten kopen. Op deze manier kun je er zelf achter komen welke van deze sexdating websites het beste alternatief is voor waar je naar opzoek bent.

geenrelatie profiel verwijderen

Je geenrelatie account verwijderen doe je door de volgende stappen te volgen:

  1. Om te beginnen log je in op je account.
  2. Daarna ga je naar "Wijzig account". (of surf naar "geenrelatie.nl/account").
  3. Ga helemaal naar beneden tot onderaan de pagina en klik op de button "account definitief verwijderen".
  4. Druk als laatst op de "OK" button om jouw account meteen te laten verwijderen.

Let op: Je geenrelatie eventuele tegoed verlies je wel direct hierna!