logo 18geil.nl

18geil.nl

Niet tevreden over 18geil.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen worden bijna alleen geproduceerd door de site zelf Not Safe!
  • Wel muntensysteem en kosten bij elk privé bericht wat je wilt versturen Not Safe!
  • De berichten worden beantwoord door robots of operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

18geil is een nep datingsite met door hun zelf aangebrachte fictieve profiele. 18geil berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts 18geil.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor 18geil zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

18geil review

18geil is een fake dating site met door hun zelf gemodereerde fake profielen. Daarbij worden alle berichten verstuurd en beantwoord door chatters die gewoonlijk betaald krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Vaak word je rap na je inschrijving overrompelt met soms honderden reacties van deze gemodereerde gebruikers, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om knappe meiden. Niettemin proberen deze profielen je allemaal het idee te geven erg veel interesse in je te hebben en snel een date te willen plannen. Wanneer je op een berichtjes wil ingaan moet je daarvoor per chatbericht €1,- euro betalen. Daarvoor moet je een bundel vooruitbetalen waardoor je minstens tien euro een creditpakket moet betalen. Deze bedragen lopen op tot 200 euro per creditbundel, en hoe grotere bundel je koopt hoe minder je per credit betaald. Daarna is het niet mogelijk om echte ontmoetingen te hebben, al doen ze meestal overkomen dat ze het maar al te graag willen.

Ingeschreven op 18geil.nl?

Dus ben je een gebruiker van 18geil, dan adviseren wij je om je hier ook weer uit te schrijven en het eens te gaan proberen bij de betere website voor seksdating zonder fictieve gebruikers. Tevens hebben experts alvast een selectie gemaakt met de beste alternatieven voor 18geil.nl. Bovendien mag je zelf elk alternatief gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste datingsite voor sexdates met echte profielen. Deze partijen maken tevens ook nooit gebruik van chatoperators om te proberen je geld af te troggelen. Hierdoor kun je er dus erachter komen welke datingwebsites het beste alternatief is voor wat je zoekt.

18geil uitschrijven

Je 18geil account verwijderen doe je door de volgende stappen te volgen:

  1. Om te beginnen log je daar in op je account.
  2. Daarna ga je naar "Mijn account". (directe link "18geil.nl/mijnaccount").
  3. Ga naar beneden tot onderaan de pagina en klik op de button "account definitief verwijderen".
  4. Druk als laatst op "OK" om jouw profiel direct te verwijderen.

Let op: Je 18geil eventuele tegoed ben je dan wel direct kwijt na deze aktie!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
1 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Josh (57 jaar) 06 mei 2019
Ik raad 18geil.nl niet aan Site is met de noorderzon vertrokken, mijn geld ben ik dan

Site is met de noorderzon vertrokken, mijn geld ben ik dan kwijt