logo Jouwsmcontacten.nl

Jouwsmcontacten.nl

Niet tevreden over Jouwsmcontacten.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Accounts worden voornamelijk gegenereerd door de website zelf Not Safe!
  • Credits betalen voor ieder verstuurd bericht Not Safe!
  • De berichten worden verstuurd door betaalde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Jouwsmcontacten is een nep datingsite met door hun zelf aangemaakte fictieve profielen. jouwsmcontacten berichten worden beantwoord door betaalde chatter. Lees waarom onze experts jouwsmcontacten.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor jouwsmcontacten zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Jouwsmcontacten review

jouwsmcontacten.nl is een erotische dating site wat uitsluitend gebruik maakt van zelf toegevoegde fictieve profielen. Dit wordt getoond aan de onderkant van de website verstopt in de onduidelijke tekst. Zo wordt er benoemd: "De profielen op jouwsmcontacten zijn nep, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk". Bij het versturen van chatberichten moet je een vast bedrag betalen per bericht. Daarnaast worden alle reacties die je ontvangt systematisch verstuurd door hun eigen syteem. Wanneer je vervolgens daarop in gaat wordt dit berichtje beantwoord door een betaalde chat operator. Deze chatters krijgen vaak een vaste vergoeding per berichtje dat ze versturen of ontvangen. Gewoonlijk word je direct na het activeren van je account overladen door de tientallen chat verzoeken van dit soort zelf gecreëerde leden. Tevens gaat het in bijna alle gevallen om aanlokkelijke dames.

Daarnaast proberen dit soort bedrijven je de gedachte te geven belangstelling in jou te hebben, met daarbij een afspraakje in de planning. Uiteraard is het hebben van offline ontmoetingen niet mogelijk is! De prijzen voor het beantwoorden en versturen van chatberichten zijn ten minste 0,75 euro per chatbericht. Voordat je kunt reageren moet je dan wel eerst een credit bundel vooruitbetalen van op z'n minst €74,99. Anders kost het je al snel één euro per credit. Vervolgens is het bij al deze profielen nooit mogelijk om echte afspraakjes te scoren met de leden op jouwsmcontacten. Al zeggen ze in de meeste gevallen dat ze wel graag je te willen ontmoeten. Toch hebben zij als enige doel om jou zo lang als het lukt je te laten betalen voor credits.

Ingeschreven op jouwsmcontacten.nl?

Ben je al lid van jouwsmcontacten, dan adviseren wij je om je daar ook direct weer af te melden. Bovendien zijn er wel goedkopere websites waar je wel echte erotische dates kunt vinden. Bovendien hebben onze experts alvast een overzicht gemaakt en uit duizenden sex dating sites de beste alternatieven voor jouwsmcontacten.nl geselecteerd. Zoals je kunt verwachten maken deze aanbieders nooit gebruik van fictieve profielen of betaalde chatters. Bovendien kun je zelf elk alternatief helemaal gratis uittesten om kennis te maken met deze beste alternatieven voor sex dates met echte vrouwen.

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
1 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Tilburger (41 jaar) 03 Jul 2018
Ik raad Jouwsmcontacten.nl niet aan Ik heb mij laten neuken zonder condoom, ik ben verkracht

Ik heb mij laten neuken zonder condoom, ik ben verkracht en vernederd door de Meesteressen van jouw sm contacten. Ik vind het niet erg om mij te laten vernederen maar die trucjes om mij als nederige slaaf, snol, hoer of butler telkens credits aan te schaffen ging ook mij te ver. Ik ben gek op sm maar alleen contacten heb ik niets aan. Ik wil mij alleen real life laten vernederen en niet door een of andere gek die met mij zit te chatten. Dan neem je maar lekker je zooitje in de maling. Ga mij niet op zo'n wijze laten vernederen!