logo Jongenneuken.nl

Jongenneuken.nl

Niet tevreden over Jongenneuken.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen zijn voornamelijk beheerd door de website zelf Not Safe!
  • Credits betalen bij elk verstuurd of ontvangen bericht Not Safe!
  • De berichten worden verstuurd door robots of operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Jongenneuken is een nep datingsite dat gebruik maakt van door hunzelf toegevoegde neppe profielen. Ook worden de berichten beantwoord door ingehuurde chatoperators. Kom er achter wat experts van jongenneuken.nl vinden en waarom deze erotische datingsite wordt afgeraden door experts. Zie wat de beste alternatieven zijn voor jongenneuken, met echte profielen en zonder eigen berichten centrales

Jongenneuken review

Jongenneuken is een fake dating site met voornamelijk door hunzelf gecreëerde fake profielen. Daarbij worden alle chats verstuurd en beantwoord door eigen chat operators die gewoonlijk een vergoeding krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Gewoonlijk word je meteen na je registratie overspoeld met overdreven veel chatberichten van deze fake gebruikers, waarbij het meestal gaat om knappe meiden. Niettemin proberen dit soort bedrijven je allemaal de indruk te geven erg veel interesse in je te hebben en graag een date te willen hebben. Zodra je op een berichtjes wil ingaan moet je hiervoor per bericht geld. Daarvoor moet je credits vooruitbetalen waarmee je minstens voor tien euro credits moet kopen. Deze bundels lopen op tot over de 250 euro per creditpakket, en hoe grotere bundel je koopt des te minder je per verstuurd bericht betaald. Desondanks is het bij al deze profielen niet mogelijk om fysieke afspraakjes te scoren, al laten ze meestal overkomen dat ze dat juist wel willen.

Ingeschreven op Jongenneuken.nl?

Toevallig aangemeld op jongenneuken? Ons advies is om je hier ook gewoon uit te schrijven en het gewoon is te proberen bij de betrouwbaardere aanbieders voor seksdating zonder fictieve gebruikers. Daarnaast hebben onze experts alvast een selectie gemaakt van de beste alternatieven voor jongenneuken.nl. Bovendien mag je zelf ieder alternatief kosteloos uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste opties voor sexdates met echte profielen. Deze datingsites maken tevens ook nooit gebruik van chat operators die je proberen om geld af te troggelen. Zodoende kun je dus zelf erachter komen welke van deze datingsites het beste past bij wat je zoekt.

jongenneuken account verwijderen

Om je inschrijving op jongenneuken te verwijderen kun je het volgende doen:

  1. Als eerste moet je inloggen op account daar.
  2. Daarna klik je op de button "Help".
  3. Ga helemaal wat naar beneden om op de link "Lidmaatschap stoppen" te drukken. (of surf naar "jongenneuken.nl/uitschrijven").
  4. Als laatst krijg je de bevestigings-email om je account voor goed te verwijderen. Na het drukken op de link wordt jouw account permanent verwijderd.

Let op: Je jongenneuken eventuele credits en berichten ben je dan wel direct kwijt hierna!