logo Gsmflirts.nl

Gsmflirts.nl

Niet tevreden over Gsmflirts.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen zijn vrijwel allemaal bijgehouden door de beheerders zelf Not Safe!
  • Veel geld betalen bij elk verstuurd of ontvangen berichtje Not Safe!
  • Alle berichten worden beantwoord door robots of operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Gsmflirts is een nep datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profiele. gsmflirts berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts gsmflirts.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor gsmflirts zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Gsmflirts review

Gsmflirts is een neppe dating website met door hun zelf gecreëerde fake profielen. Daarnaast worden de chats verstuurd en beantwoord door berichten centrales die over het algemeen een vast bedrag krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Waarschijnlijk word je binnen de kortste keren na je inschrijving overladen met tig tallen berichten van deze fake gebruikers, waarbij het vrijwel altijd gaat om dames. Daarnaast proberen de chatters achter de profielen je allemaal de indruk te geven erg veel interesse in je te hebben en graag een date te willen plannen. Zodra je op een van deze berichten wil antwoorden moet je hiervoor per bericht betalen. Voordat je kunt reageren moet je een bundel vooruitbetalen waardoor je op z'n minst voor 10 euro een creditbundel moet aanschaffen. Deze creditbundels lopen op tot over de 200 euro per creditpakket, en hoe hoger je neemt hoe minder je hoeft te betalen. Echter is het in vrijwel alle gevallen nooit mogelijk om offline afspraakjes te scoren, al zeggen ze vaak genoeg dat ze dit wel graag willen.

Ingeschreven op gsmflirts.nl?

Dus ben je een van de gebruikers van gsmflirts, dan is ons advies om je hier ook weer af te melden en het gewoon is te proberen bij de betrouwbaardere website voor seksdating zonder fictieve leden. Bovendien hebben onze datingsite deskundigen alvast een selectie gemaakt van de beste alternatieven voor gsmflirts.nl. Bovendien mag je zelf ieder alternatief vrijblijvend gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste alternatieven voor spannende afspraakjes met echte profielen. Deze aanbieders maken tevens ook nooit gebruik van betaalde chatters om te proberen je aan het lijntje te houden. Zodoende kun je er dus erachter komen welke van deze datingsites de beste keuze is voor waar je naar opzoek bent.

gsmflirts account verwijderen


Je gsmflirts account verwijderen doe je door de stappen hieronder te volgen:

  1. Voor de eerste stap log je in op je account.
  2. Druk in de rechter bovenhoek op de knop "Help".
  3. wat omlaag komt zie je "Verwijder mijn profiel", druk daarop. (of ga direct naar "gsmflirts.nl/delete_account").

  4. Druk dan daarna op het kopje "Verwijder mijn profiel".
  5. Daarna krijg je de melding "weet je het zeker", druk op de knop "JA" en jouw account wordt compleet verwijderd.

Let op: Je gsmflirts eventuele tegoed raak je wel direct kwijt na het verwijderen van je profiel!