Screenshot van Maturehunter.nl

Maturehunter.nl

Laatst bijgewerkt op 25 juli 2021
Bezoek website
  • Profielen worden vrijwel allemaal geproduceerd door de website zelf Not Safe!
  • Dure credits betalen bij elk verstuurd of ontvangen bericht Not Safe!
  • Vrijwel alle verstuurd door inghuurde chatters Not Safe!

Maturehunter is een nep datingsite met door hun zelf aangebrachte fictieve profiele. maturehunter berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts maturehunter.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor maturehunter zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Maturehunter review

Maturehunter is een neppe dating site met door hun zelf gemodereerde fake profielen. Daarnaast worden alle conversaties verstuurd en beantwoord door chat operators die veelal een vergoeding krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Gewoonlijk word je binnen de kortste keren na je registratie overspoeld met soms honderden reacties van deze neppe profielen, waarbij het meestal gaat om sexy vrouwen. Niettemin proberen de chatters achter de profielen je allemaal het idee te geven erg veel interesse in je te hebben en echt een date te willen plannen. Zodra je op een van deze chatberichten wil reageren moet je daarvoor per chatbericht €1,- euro betalen. Om te kunnen reageren moet je een creditpakket inkopen waarmee je op z'n minst voor tien euro een creditbundel moet kopen. De kosten lopen op tot en met de €200,- per creditpakket, en hoe meer je neemt des te minder je betaald per bericht. Daarna is het bij al deze profielen niet mogelijk om offline afspraakjes te regelen, al doen ze in de meeste gevallen overkomen dat ze dit wel graag willen.

Ingeschreven op maturehunter.nl?

Dus ben je lid van maturehunter, dan adviseren wij je om je hier ook per direct weer uit te schrijven en om het beter is te gaan proberen bij de betrouwbaardere opties voor seksdating met echte profielen. Daarnaast hebben de datingsite experts alvast een overzicht gemaakt van de beste alternatieven voor maturehunter.nl. Bovendien mag je zelf ieder alternatief vrijblijvend gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste alternatieven voor sex dating met echte gebruikers. Deze aanbieders maken tevens ook geen gebruik van chatoperators om te proberen je een creditpakket te laten aanschaffen. Zodoende kun je erachter komen welke van deze casual dating websites het beste past bij wat je zoekt.

maturehunter account verwijderen

Je maturehunter account verwijderen doe je door de stappen hieronder te volgen:

  1. Om te beginnen log je daar in op de website.
  2. Daarna ga je naar "Mijn profiel".
  3. Klik vervolgens op het icoontje van een tandwiel (of ga direct naar "maturehunter.nl/instellingen").
  4. Helemaal onder aan de pagina druk je op de knop "definitief opheffen van mijn account" .
  5. Klik als laatst op de "OK" knop om jouw profiel permanent te laten verwijderen.

Let op: Je maturehunter eventuele tegoed ben je dan wel direct kwijt hierna!