logo 0ux0.nl

0ux0.nl

Niet tevreden over 0ux0.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen worden vrijwel allemaal gemaakt door de beheerders zelf Not Safe!
  • Veel betalen door credits dus kosten bij elk berichtje wat je verstuurd Not Safe!
  • Alle berichten worden verstuurd en beantwoord door robots of operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

0ux0 is een nep datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profiele. 0ux0 berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts 0ux0.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor 0ux0 zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

0ux0 review

0ux0 is een fictieve dating site met door hun zelf gecreëerde nep profielen. Daarbij worden de chats verstuurd en beantwoord door chat operators die veelal betaald krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Waarschijnlijk word je meteen na je inschrijving overrompelt met veel berichtjes van deze neppe gebruikers, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om goed uitziende vrouwen. Daarnaast proberen de chatters achter de profielen je allemaal het idee te geven veel interesse in je te hebben en echt een date te willen regelen. Wanneer je op een van die berichten wil antwoorden moet je hiervoor per bericht meer dan één euro betalen. Voordat je kunt reageren moet je credits aanschaffen waarmee je minimaal voor 10 euro een creditpakket moet inkopen. Deze bedragen lopen op tot over de 200 euro per creditpakket, en hoe hoger je aanschaft hoe minder je per bericht moet betalen. Uiteraard is het bij al deze profielen niet mogelijk om echte dates te scoren, al laten ze bijna altijd overkomen dat ze het juist graag willen.

Ingeschreven op 0ux0.nl?

Dus ben je een gebruiker van 0ux0, dan adviseren wij je om je hier ook per direct weer uit te schrijven en om het beter is te proberen bij de betrouwbaardere opties voor sexdating zonder nep profielen. Daarnaast hebben de datingsite experts alvast een rangschikking gemaakt van de beste alternatieven voor 0ux0.nl. Bovendien kun je zelf ieder alternatief kosteloos uittesten om kennis te maken met deze beste opties voor spannende afspraakjes met echte gebruikers. Deze aanbieders maken tevens ook geen gebruik van chat operators die je proberen om veel geld te laten betalen. Zodoende kun je er dus erachter komen welke van deze datingwebsites het meest overeen komt met wat je zoekt.

0ux0 account verwijderen


Je 0ux0 account verwijderen gaat als volgt:

  1. Als eerste stap log je in op de website.
  2. Klik rechtsbovenin op de link "Help".
  3. Onderaan het menu wat omlaag komt zie je "Verwijder mijn profiel", klik daarop. (directe link "0ux0.nl/delete_account").

  4. Druk daarna op het kopje "Verwijder mijn profiel".
  5. Vervolgens krijg je de vraag "weet je het zeker", druk op de button "JA" en jouw profiel wordt permanent verwijderd.

Let op: Je 0ux0 eventuele credits raak je wel direct kwijt na het verwijderen van je profiel!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
1 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Kobe (32 jaar) 03 mei 2019
Ik raad 0ux0.nl niet aan Ben daar ingeschreven en krijg dagelijks vele mailtjes van

Ben daar ingeschreven en krijg dagelijks vele mailtjes van vrouwen die zeggen hoe knap ik ben. Over mijn interesses, die zijn geweldig. Maar hoe komen ze erbij want ik heb een leeg profiel. Laat je niet foppen hoor

auteur van de beoordeling
Seth (29 jaar) 05 Jul 2018
Ik raad 0ux0.nl niet aan Pure oplichterij en misleiding! Vrouwen vallen in,

Pure oplichterij en misleiding! Vrouwen vallen in herhaling, doen aan ontwijken, liegen en bedriegen.

auteur van de beoordeling
Rolling stone (45 jaar) 04 Jul 2018
Ik raad 0ux0.nl niet aan Een paar maanden terug een profiel

Een paar maanden terug een profiel aangemaakt. Was nog niet eens klaar en iedereen was al vol van interesse. Zelfs mijn seksvoorkeuren waren interessant evenals mijn foto. Die stond er niet eens op net als mijn voorkeuren. Dat is op zeker een geautomatiseerd bericht geweest. Dat is haast niet anders, ik ben niet van de pot gerukt.

auteur van de beoordeling
DAYDREAMER (35 jaar) 03 Jul 2018
Ik raad 0ux0.nl niet aan Ga toch weg met die websites joh

Ga toch weg met die websites joh allemaal. Niets is echt via internet, helemaal niets. Mijn geloof in het internet dating is al een poos verdwenen. Toch wel uniek dat er zoveel mensen zijn die het niet zien