Screenshot van Veiligedate.nl

Veiligedate.nl

Laatst bijgewerkt op 25 juli 2021
Bezoek website
  • De profielen zijn bijna alleen gegenereerd door deze site zelf Not Safe!
  • Gebruikt een muntensysteem dus kosten per (verstuurd) bericht wat je wilt versturen Not Safe!
  • De berichten worden zowel verstuurd als beantwoord door betaalde chatters Not Safe!

Veiligedate is een nep datingsite met door hun zelf aangemaakte fictieve profiele. veiligedate berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts veiligedate.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor veiligedate zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Veiligedate review

Veiligedate is een fictieve dating website met door hun zelf gemaakte nep profielen. Daarbij worden de chats verstuurd en beantwoord door berichten centrales die gewoonlijk een commissie krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Meestal word je rap na je registratie overladen met vele chatberichten van deze fictieve leden, waarbij het vrijwel altijd gaat om sexy vrouwen. Bovendien proberen deze profielen je allemaal de indruk te geven erg veel belangstelling in je te hebben en echt een ontmoeting te willen plannen. Zodra je op een van die berichtjes wil ingaan moet je hiervoor per bericht €1,- euro betalen. Om te kunnen reageren moet je credits kopen waarmee je op z'n minst 10 euro een creditbundel moet aanschaffen. De kosten lopen op tot 200 euro per creditpakket, en hoe meer je betaald hoe minder je per bericht moet betalen. Uiteindelijk is het in vrijwel alle gevallen nooit mogelijk om echte ontmoetingen te scoren, al laten ze meestal overkomen dat ze het wel willen.

Ingeschreven op veiligedate.nl?

Dus ben je een gebruiker van veiligedate, dan raden wij je aan om je hier ook weer uit te schrijven en om het beter is te proberen bij de betrouwbaardere website voor erotische dating met echte gebruikers. Bovendien hebben onze datingsite deskundigen alvast een lijst gemaakt met de beste alternatieven voor veiligedate.nl. Bovendien mag je zelf ieder alternatief 100% gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste datingsite voor sex afspraakjes met echte dames. Deze partijen maken tevens ook geen gebruik van chatoperators die je proberen om aan het lijntje te houden. Kortom zo kun je er zelf achter komen welke erotische datingsites het beste aansluit bij wat je zoekt.

veiligedate account verwijderen

Je veiligedate account verwijderen doe je als volgt:

  1. Als eerste log je daar in op je account.
  2. Vervolgens ga je naar "Mijn account". (of surf naar "veiligedate.nl/mijnaccount").
  3. Scroll naar beneden tot onderaan de pagina en druk op de knop "account definitief verwijderen".
  4. Klik als laatst op "OK" om jouw profiel voor goed te laten verwijderen.

Let op: Je veiligedate eventuele contact punten vervallen direct na het verwijderen van je account!