logo 2daysex.nl

2daysex.nl

Niet tevreden over 2daysex.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Accounts worden vrijwel allemaal gemaakt door website zelf Not Safe!
  • Wel credits en kosten per (verstuurd) bericht wat je wilt versturen Not Safe!
  • Berichten worden zowel verstuurd als beantwoord door operators en bots Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

2daysex is een nep datingsite met door hun zelf aangebrachte fictieve profiele. 2daysex berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts 2daysex.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor 2daysex zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

2daysex review

2daysex is een neppe datingsite met door hun zelf aangemaakte nep profielen. Tevens worden de reacties verstuurd en beantwoord door chatters die gewoonlijk een vergoeding krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Gewoonlijk word je rap na je registratie overrompelt met veel berichtjes van deze fictieve leden, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om aantrekkelijke dames. Bovendien proberen dit soort bedrijven je allemaal de indruk te geven veel interesse in je te hebben en echt een date te willen regelen. Wanneer je op een van die chatberichten wil ingaan moet je daarvoor per bericht betalen. Om te kunnen reageren moet je een bundel vooruitbetalen waardoor je minstens €10,- een bundel moet aanschaffen. Deze creditpakketten lopen op tot en met de €200,- per transactie, en hoe hoger je betaald des te minder je per bericht moet betalen. Desondanks is het nooit mogelijk om offline afspraakjes te regelen, al laten ze meestal overkomen dat ze dat wel graag willen.

Ingeschreven op 2daysex.nl?

Dus ben je lid van 2daysex, dan is ons advies om je hier ook gewoon weer af te melden en om het beter te proberen bij de betrouwbaardere website voor casual dating met echte profielen. Uiteraard hebben onze datingsite deskundigen alvast een lijst gemaakt van de beste alternatieven voor 2daysex.nl. Bovendien mag je zelf elk alternatief kosteloos uittesten om kennis te maken met deze beste alternatieven voor sex afspraakjes met echte vrouwen. Deze aanbieders maken tevens ook geen gebruik van chatoperators om te proberen je veel geld te laten betalen. Kortom zo kun je er dus erachter komen welke van deze erotische datingwebsites het meest overeen komt met waar je naar opzoek bent.

2daysex uitschrijven


Je 2daysex account verwijderen doe je door de volgende stappen te volgen:

  1. Als eerste stap log je in op de website.
  2. Klik rechtsboven in de hoek op het kopje "Help".
  3. Onderaan het menu wat omlaag komt vind je "Verwijder mijn profiel", druk daarop. (of ga direct naar "2daysex.nl/delete_account").

  4. Klik daarna op de button "Verwijder mijn profiel".
  5. Vervolgens krijg je de tekst "weet je het zeker", druk op "JA" en jouw profiel wordt compleet verwijderd.

Let op: Je 2daysex eventuele tegoed raak je wel direct kwijt na deze aktie!