logo Heteoma.nl

Heteoma.nl

Niet tevreden over Heteoma.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen en foto's worden vrijwel allemaal geproduceerd door de site zelf Not Safe!
  • Veel geld betalen voor ieder verstuurd bericht Not Safe!
  • Berichten zowel verstuurd als beantwoord door chat operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Heteoma-nl is een seks dating site met fictieve profielen. De berichten worden bovendien beantwoord door ingehuurde berichten centrales. Ontdek wat de experts van heteoma.nl vinden en waarom deze casual dating website afgeraden wordt door ons. Ontdek wat de eerlijke datingsite zijn met eerlijke profielen en zonder neppe berichten van chatoperators

heteoma-nl review

heteoma-nl is een datingsite met fictieve profielen die ze zelf hebben gecreëerd. De reacties die je ontvangt worden bijna altijd beantwoord en verstuurd door eigen chatters die daarvoor een vergoeding krijgen. Deze chat operators weten precies hoe zij een gesprek tot stand kunnen houden, want zodra je op een van hun berichten wilt reageren moet je hiervoor geld betalen per bericht dat je verstuurd. Vervolgens moet je meestal meteen een credit bundel aankopen van minstens € 17,50- tot bijna €220 per aankoop. Hoe groter het aankoop bedrag des te lager de prijs per berichtje. Anderzijds betaal je bij de meest dure credit-pakket als nog wel meer dan 1 euro per bericht. Bij de meest voordelige creditbundel betaal je maar liefst 1,75 euro per verstuurd bericht. Jammer genoeg is het in vrijwel alle gevallen niet mogelijk om echte ontmoetingen te regelen al zeggen ze bijna altijd dat dat wel zo is.

Ingeschreven op Heteoma.nl?

Dus ben je een gebruiker van heteoma-nl, dan raden wij je aan om je hier ook gewoon weer af te melden en het gewoon is te gaan proberen bij de betere website voor sexdating zonder nep leden. Bovendien hebben onze experts alvast een selectie gemaakt met de beste alternatieven voor heteoma.nl. Bovendien kun je zelf elk alternatief kosteloos uittesten om een indruk te krijgen van deze beste opties voor sex afspraakjes met echte gebruikers. Deze partijen maken derhalve ook geen gebruik van chatoperators die je proberen om een creditbundel te laten kopen. Zodoende kun je er zelf achter komen welke casual dating sites het meest overeen komt met wat je zoekt.

heteoma-nl profiel verwijderen

Meestal maken dit soort erotische datingsites het gebruikers zo onbegrijpelijk mogelijk om je account te verwijderen. Daarentegen wisten onze experts de juiste methode te vinden om je profiel te verwijderen. Je heteoma-nl profiel verwijderen doe je door de volgende stappen te volgen:

  1. Om te beginnen moet je zijn ingelogd op de website.
  2. Daarna surf je naar: "http://heteoma.nl/user/area/deactivate".
  3. Vul je email adres in waarmee je je hebt ingelogd.
  4. Druk op de button "Permanent Verwijderen" om je account te verwijderen

Let op: Je heteoma-nl eventuele credits en berichten raak je wel kwijt na deze aktie!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Idris (74 jaar) 22 mei 2019
Ik raad Heteoma.nl niet aan misschien van ik dan wel wat ouder maar mij naai je geen

misschien van ik dan wel wat ouder maar mij naai je geen oor aan, als ik met een vent praat dan weet ik dat ook wel dat is hier de zaak.

auteur van de beoordeling
Gheerst (54 jaar) 14 mei 2019
Ik raad Heteoma.nl niet aan Heb op meerdere platforms gezeten voor oudere dames nou

Heb op meerdere platforms gezeten voor oudere dames nou hier klopt niks van als volwassen dame met ervaring zou je toch zeggen dat een seksueel gesprek er zo uit moet rollen nou dacht het even niet het kost alleen maar geld dag!

auteur van de beoordeling
Denis (36 jaar) 22 Apr 2019
Ik raad Heteoma.nl niet aan Ze zien er misschien uit als een hete oma maar dit is niet

Ze zien er misschien uit als een hete oma maar dit is niet echt hoor. Ik had van een oma die echt was wel meer verwacht. Ze lijken ineens allemaal erg preuts en dat klopt niet. Ik heb al vaker seks gehad met oma's.

auteur van de beoordeling
Ties (49 jaar) 21 Jul 2018
Ik raad Heteoma.nl niet aan Jammer

Jammer weer.......ik had al een donkerbruin vermoeden. Klein pakket credits aangeschaft maar geen afspraak te maken met die oma's die helemaal niet heet zijn. Sommige waren al met pensioen maar hadden nooit tijd om tot een afspraak te komen en dat is al vreemd op zich natuurlijk. Dan houdt het op en ik ga het niet meer proberen ook. Ben er nu wel een beetje klaar mee onderhand