logo Purelust.nl

Purelust.nl

Niet tevreden over Purelust.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen zijn voornamelijk gemodereerd door de website zelf Not Safe!
  • Dure credits betalen voor ieder verstuurd of ontvangen berichtje Not Safe!
  • Vrijwel alle verstuurd en beantwoord door chat operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Purelust is een nep datingsite met door hun zelf aangebrachte fictieve profielen. purelust berichten worden beantwoord door ingehuurde chatter. Lees waarom onze experts purelust.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor purelust zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Purelust review

purelust.nl is een casual dating site die gebruik maakt van zelf gemodereerde nep members. Dit wordt tevens vermeldt aan de onderkant van de pagina weggestopt in de moeilijk zichtbare tekst. Zo zeggen ze: "De profielen op purelust zijn fake, fysieke afspraken zijn niet mogelijk". Bij het beantworden van berichten moet je kosten betalen per berichtje. Daarnaast worden berichten die je binnen krijgt automatisch verstuurd door de website zelf. Zodra je daarop reageerd wordt dit bericht gevoerd met een betaalde chatter. Deze mensen krijgen gewoonlijk een percentage per bericht dat ze ontvangen of versturen. Daarnaast word je meteen na de inschrijving overdonderd door binnenstormende chat verzoekjes van dit soort neppe leden. Hierbij gaat het in bijna alle gevallen om sexy vrouwen.

Bovendien proberen deze profielen je allemaal de voorbeelding te geven veel belangstelling in je te hebben, al dan niet met een ontmoeting in . Dit terwijl het hebben van offline afspraakjes niet mogelijk is! De prijzen voor het beantwoorden van chat berichtjes zijn ten minste €0,75 per bericht. Daarvoor moet je dan wel eerst een bundel vooruitbetalen van €74,99. Anderzijds betaal je al gauw €1,- per berichtje. Uiteindelijk is het in alle gevallen niet mogelijk om echte dates te krijgen met de gebruikers van purelust. Al wekken ze vaak de indruk dat ze wel willen daten. Doch hebben deze chatters als doel om je zo lang mogelijk je te laten betalen voor credits.

Ingeschreven op purelust.nl?

Ben jij een van de profielen op purelust, dan raden wij je aan om je daar ook snel weer af te melden. Daarentegen bestaan er wel goedkopere alternatieven waar je wel echte casual dates kunt regelen. Daarnaast hebben experts alvast een lijst gemaakt en uit duizenden casual datingsites de beste alternatieven voor purelust.nl gevonden. Volgens onze experts maken deze aanbieders geen gebruik van neppe profielen of chat operators. Bovendien kun je zelf ieder alternatief gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste opties voor sexdates met echte gebruikers.

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
1 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Jeroen123 (38 jaar) 19 Jul 2018
Ik raad Purelust.nl niet aan Was wel leuk daar maar ja wat heb ik eraan als het alleen

Was wel leuk daar maar ja wat heb ik eraan als het alleen gaat om fictieve profielen. Er is daar gewoonweg niet tot een afspraak te komen. Je zal alleen aan het lijntje worden gehouden op een sluwe wijze. Ik heb er geen een goede ervaring meegemaakt dus het lijkt mij voor de hand liggend dat iedereen dat zo heeft ervaren.