logo Booty.nl

Booty.nl

Niet tevreden over Booty.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen en foto's zijn bijna alleen geplaatst door de website zelf Not Safe!
  • Commissie betalen per verstuurd bericht Not Safe!
  • Alle berichten worden zowel verstuurd als beantwoord door inghuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Booty is een nep datingsite met door hun zelf aangebrachte fictieve profiele. booty berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts booty.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor booty zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Booty review

Booty is een neppe dating website met door hun zelf gemaakte nep profielen. Daarbij worden de berichtjes verstuurd en beantwoord door berichten centrales die over het algemeen een vast bedrag krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Vaak word je meteen na je inschrijving overrompelt met veel berichtjes van deze fake gebruikers, waarbij het meestal gaat om knappe dames. Daarnaast proberen de chatoperators je allemaal de indruk te geven heel veel belangstelling in je te hebben en graag een ontmoeting te willen hebben. Wanneer je op zo'n berichten wil ingaan moet je daarvoor per chatbericht vele euro's betalen. Daarvoor moet je credits kopen waarmee je ten minste voor tien euro credits moet inkopen. Deze creditpakketten lopen op tot de twee honderd euro per creditpakket, en hoe hoger je aanschaft hoe minder je hoeft te betalen. Desondanks is het bij al deze profielen niet mogelijk om fysieke dates te scoren, al beweren ze meestal dat ze het wel graag willen.

Ingeschreven op booty.nl?

Dus ben je een van de leden van booty, dan adviseren wij je om je hier ook meteen weer uit te schrijven en het gewoon is te proberen bij de betrouwbaardere alternatieven voor erotische dating zonder gemodereerde profielen. Tevens hebben onze experts alvast een overzicht gemaakt van de beste alternatieven voor booty.nl. Bovendien mag je zelf elk alternatief kosteloos uittesten om kennis te maken met deze beste alternatieven voor spannende dates met echte dames. Deze datingsites maken derhalve ook nooit gebruik van betaalde chatters die je proberen om uit te lokken om te betalen. Kortom zo kun je erachter komen welke erotische datingsites het beste alternatief is voor jou.

booty profiel verwijderen

Je booty account verwijderen doe je door de stappen hieronder te volgen:

  1. Om te beginnen log je daar in op de website.
  2. Vervolgens ga je naar "Mijn account". (directe link "booty.nl/mijnaccount").
  3. Ga naar beneden tot onderaan de pagina en klik op de button "account definitief verwijderen".
  4. Klik als laatst op de "OK" button om jouw profiel meteen te laten verwijderen.

Let op: Je booty eventuele contact punten raak je wel hierna!