logo 35plusflirten.nl

35plusflirten.nl

Niet tevreden over 35plusflirten.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen zijn voornamelijk beheerd door beheerders van de site zelf Not Safe!
  • Wel creditsysteem dus kosten per (verstuurd) bericht wat je verstuurd Not Safe!
  • Berichten zowel verstuurd als beantwoord door operators en bots Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

35plusflirten is een nep datingsite met door hun zelf aangemaakte fictieve profiele. 35plusflirten berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts 35plusflirten.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor 35plusflirten zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

35plusflirten review

35plusflirten is een fictieve dating site met door hun zelf toegevoegde fictieve profielen. Daarbij worden de chats verstuurd en beantwoord door berichten centrales die gewoonlijk een vergoeding krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Waarschijnlijk word je binnen de kortste keren na je aanmelding overrompelt met veel berichtjes van deze neppe leden, waarbij het meestal gaat om knappe vrouwen. Bovendien proberen de chatters achter de profielen je allemaal het idee te geven veel interesse in je te hebben en echt een ontmoeting te willen regelen. Zodra je op een van deze berichten wil ingaan moet je daarvoor per bericht betalen. Om te kunnen reageren moet je een creditpakket kopen waarmee je ten minste tien euro een creditbundel moet betalen. De kosten lopen op tot 200 euro per creditbundel, en hoe hoger je in één keer koopt hoe minder je hoeft te betalen. Uiteindelijk is het bij al deze profielen nooit mogelijk om offline afspraakjes te hebben, al laten ze vaak overkomen dat ze dat wel willen.

Ingeschreven op 35plusflirten.nl?

Dus ben je een van de profielen op 35plusflirten, dan raden wij je aan om je hier ook per direct weer uit te schrijven en om het gewoon te proberen bij de betrouwbaardere aanbieders voor seksdating met echte leden. Bovendien hebben experts alvast een lijst gemaakt met de beste alternatieven voor 35plusflirten.nl. Bovendien kun je zelf elk alternatief kosteloos uittesten om een indruk te krijgen van deze beste alternatieven voor sex afspraakjes met echte vrouwen. Deze datingsites maken derhalve ook nooit gebruik van betaalde chatters die je proberen om een creditbundel te laten kopen. Kortom zo kun je er dus erachter komen welke van deze datingsites het beste aansluit bij waar je naar opzoek bent.

35plusflirten account verwijderen

Je 35plusflirten account verwijderen gaat als volgt:

  1. Als eerste log je daar in op de website.
  2. Vervolgens ga je naar "Mijn account". (directe link "35plusflirten.nl/mijnaccount").
  3. Ga naar beneden tot onderaan de pagina en klik op de button "account definitief verwijderen".
  4. Druk als laatst op de button "OK" om jouw profiel definitief te verwijderen.

Let op: Je 35plusflirten eventuele credits ben je wel kwijt na het deactiveren van je account!