logo Heelhollandflirt.nl

Heelhollandflirt.nl

Niet tevreden over Heelhollandflirt.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • De profielen worden voornamelijk beheerd door beheerders van de site zelf Not Safe!
  • Dure credits betalen voor ieder verstuurd bericht Not Safe!
  • De berichten worden verstuurd en beantwoord door robots of operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Heelhollandflirt is een nep datingsite met door hun zelf aangebrachte fictieve profiele. heelhollandflirt berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts heelhollandflirt.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor heelhollandflirt zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Heelhollandflirt review

Heelhollandflirt is een fake datingsite met door hun zelf ontwikkelde fake profielen. Tevens worden alle berichtjes verstuurd en beantwoord door chatters die vaak een commissie krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Na alle waarschijnlijkheid word je rap na je aanmelding overladen met tientallen berichtjes van deze neppe gebruikers, waarbij het meestal gaat om sexy dames. Niettemin proberen de chatters achter de profielen je allemaal het idee te geven veel belangstelling in je te hebben en snel een afspraakje te willen regelen. Zodra je op een van deze berichtjes wil reageren moet je daarvoor per chatbericht betalen. Voordat je kunt reageren moet je een bundel inkopen waardoor je minimaal 10 euro een creditpakket moet betalen. Deze bedragen lopen op tot de twee honderd euro per transactie, en hoe meer je aanschaft hoe minder je betaald per bericht. Daarna is het bij al deze profielen nooit mogelijk om fysieke afspraakjes te regelen, al wekken ze bijna altijd de indruk dat ze het juist wel willen.

Ingeschreven op heelhollandflirt.nl?

Dus ben je ingeschreven op heelhollandflirt, dan raden wij je aan om je hier ook meteen weer uit te schrijven en het gewoon is te gaan proberen bij de betere website voor casual dating zonder gemodereerde profielen. Uiteraard hebben experts alvast een lijst gemaakt met de beste alternatieven voor heelhollandflirt.nl. Bovendien kun je zelf ieder alternatief gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste alternatieven voor sexdating met echte profielen. Deze datingsites maken derhalve ook geen gebruik van chatoperators om te proberen je een creditbundel te laten kopen. Op deze manier kun je er dus erachter komen welke van deze casual dating sites het beste past bij wat je zoekt.

heelhollandflirt account verwijderen

Je heelhollandflirt account verwijderen doe je door de volgende stappen te volgen:

  1. Om te beginnen log je daar in op je account.
  2. Als tweede ga je naar "Mijn account". (directe link "heelhollandflirt.nl/mijnaccount").
  3. Scroll naar beneden tot onderaan de pagina en klik op de button "account definitief verwijderen".
  4. Druk als laatst op de button "OK" om jouw profiel geheel te verwijderen.

Let op: Je heelhollandflirt eventuele contact punten vervallen direct na deze aktie!