logo 50plussersclub.nl

50plussersclub.nl

Niet tevreden over 50plussersclub.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen zijn vrijwel allemaal gemaakt door website zelf Not Safe!
  • Veel betalen door muntensysteem en kosten bij elk berichtje wat je verstuurd Not Safe!
  • De berichten worden zowel verstuurd als beantwoord door chat operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

50plussersclub is een nep datingsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profiele. 50plussersclub berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts 50plussersclub.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor 50plussersclub zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

50plussersclub review

50plussersclub is een fake datingwebsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profielen. Daarbij worden alle berichten verstuurd en beantwoord door chatoperators die vaak een vergoeding krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Na alle waarschijnlijkheid word je meteen na je aanmelding overspoeld met tig tallen reacties van deze fake leden, waarbij het vrijwel altijd gaat om knappe dames. Daarnaast proberen dit soort bedrijven je allemaal het gevoel te geven erg veel belangstelling in je te hebben en graag een afspraakje te willen plannen. Wanneer je op een berichtjes wil antwoorden moet je hiervoor per bericht €1,- euro betalen. Daarvoor moet je een bundel kopen waarmee je minimaal voor 10 euro een creditpakket moet inkopen. Deze creditpakketten lopen op tot over de 200 euro per creditbundel, en hoe hoger je aanschaft hoe minder je per berichtje betaald. Desondanks is het in vrijwel alle gevallen niet mogelijk om echte afspraakjes te krijgen, al beweren ze vaak genoeg dat ze dat wel willen.

Ingeschreven op 50plussersclub.nl?

Dus ben je een van de gebruikers van 50plussersclub, dan raden wij je aan om je hier ook per direct weer af te melden en het gewoon is te gaan proberen bij de betere website voor seksdating zonder nep leden. Uiteraard hebben de datingsite experts alvast een rangschikking gemaakt met de beste alternatieven voor 50plussersclub.nl. Bovendien mag je zelf ieder alternatief 100% gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste alternatieven voor sex afspraakjes met echte profielen. Deze datingsites maken tevens ook nooit gebruik van betaalde chatters die je proberen om een creditbundel te laten kopen. Hierdoor kun je er zelf achter komen welke sexdating websites het beste past bij wat je zoekt.

50plussersclub profiel verwijderen

Je 50plussersclub account verwijderen doe je door de stappen hieronder te volgen:

  1. Om te beginnen log je daar in op je account.
  2. Vervolgens ga je naar "Mijn profiel".
  3. Klik daarna op het tandwiel icoontje (of surf naar "50plussersclub.nl/instellingen").
  4. Onder aan de pagina klik je op de knop "definitief opheffen van mijn account" .
  5. Druk als laatst op de button "OK" om jouw profiel meteen te laten verwijderen.

Let op: Je 50plussersclub eventuele contact punten komen direct te vervallen na deze aktie!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Leandro (58 jaar) 06 mei 2019
Ik raad 50plussersclub.nl niet aan Leuke site hoor maar ik heb er niets aan als een afspraak

Leuke site hoor maar ik heb er niets aan als een afspraak toch niet mogelijk is. Dan kunnen ze wel laten blijken dat het kan maar ik kan het niet vertrouwen. Ik vind 't precies hetzelfde overkomen als op andere sites. Het is veel te langdradig en een 50 plussen hoort zeker te weten wat ze wilt.