logo Snapfuck

Snapfuck

8
Niet tevreden over Snapfuck? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen worden enkel door gebruikers van dit platform zelf toegevoegd Safe!
  • Géén geld betalen per verstuurd bericht Safe!
  • Alle berichten worden beantwoord door gebruikers zelf Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Snapfuck is de snapchat voor erotische doeleinde en erg populair in Nederland. Zo zijn de ontmoetingen via online Hangouts allang niet zo lastig meer

Snapfuck Review

Snapfuck is de snapchat voor erotische doeleinde. Een hanghout waar open-minded singles en swinger paren elkaar kunnen ontmoeten voor vrijblijvende casual sex. De site is voor hetero's en koppels, biseksuelen, homoseksuelen, lesbiennes en transgenders, waardoor veel mensen een kans krijgen op een snelle flirt!

De belangrijkste trekpleister van deze casual sex dating service is hoe gemakkelijk het u een lokale aansluiting voor een one night stand overstijgt. Omdat je direct kunt beginnen met het doorbladeren van andere leden zodra je meedoet, vind je alle quick flings die je zou kunnen willen in een mum van tijd.

We vinden het vooral leuk hoe open en inclusief de diensten zijn voor de LGBT gemeenschap, omdat veel homo en transgender leden zich vaak uitgesloten voelen van dit soort casual dating sites. In plaats daarvan biedt dit een beetje iets voor iedereen.

Om u te laten zien waarom we denken dat Snapfuck de lof verdient die het krijgt, beoordelen we de leden, de gebruiksvriendelijkheid van de site en de mobiele app, en de prijzen. Lees verder om alles te weten te komen over hun diensten!

Snapfuck Overzicht

Over het algemeen moeten we zeggen dat Snapfuck gebruikers van elke vorm van oriëntatie een snelle en gemakkelijke manier biedt om ongedwongen sekspartners te vinden. De site is geweldig in wat het wil doen, dat is de lokale bevolking bij elkaar te krijgen voor een no-strings attached fling, en alleen al daarvoor is het de moeite waard om een kijkje te nemen.

Een van de beste dingen van deze site is dat het je de mogelijkheid geeft om gratis naar het account en de foto's van elk lid te kijken, hoewel sommige foto's wazig zullen zijn. Toch, als u op zoek bent naar wat riskante foto's, kunt u ze hier gemakkelijk vinden, en zonder een cent te betalen.

Een van de grootste problemen die we hadden was dat uiteindelijk de kosten van de munten die je zou kunnen besteden aan het versturen van berichten een beetje duur voor u zou kunnen zijn. Dit werd echter netjes gecompenseerd door de mogelijkheid om gratis munten te verdienen, zolang je bepaalde doelen maar volbracht.

All in, we zouden zeggen dat het de moeite waard is om de tijd te nemen om Snapfuck te bekijken. Registreren kost je niets en is snel gedaan, en je kunt meteen door profielen en foto's bladeren. Waarom meldt u zich vandaag niet aan om te zien of het voor u werkt?

Voorkom kosten en verdien gratis munten

U kunt gratis munten verdienen om te gebruiken op de site door het invullen van een verscheidenheid aan activiteiten. Hieronder vindt u de manieren waarop u deze gratis munten kunt krijgen:

Dagelijks inloggen 10 munten

Profiel 100 munten controleren

Profiel Foto 20 munten toevoegen

Voeg 3 galerij foto's toe 20 munten

Selecteer 5 interesses 20 munten

Inloggen 7 dagen achter elkaar 40 munten

Verwijs uw vrienden 10 munten

Beoordeling van de lidmaatschapsstructuur

Nederlandse gebruikers op Snapfuck

Meer dan 120.000 leden komen uit Nederland op zoek naar andere snapfuckers voor casual ontmoetingen. De ideale leeftijdsdoelgroep is tussen de 21 & 46 jaar. Je kunt gebruikers op locatie filteren en daarnaast ook op seksuele voorkeuren.

Registratieproces en beoordeling van het aanmaken van profielen

U kunt zich binnen enkele ogenblikken aanmelden voor de website, maar het invullen van de rest van uw accountgegevens kost net iets meer werk. Ontdek hier alles wat u wilt weten over het aanmelden:

Contact opnemen met gebruikers via de Snapfuck chat

U zal uw verdiende of aangeschafte munten moeten gebruiken om berichten te versturen, wat betekent dat u wilt profiteren van het verdienen van gratis munten of dat u ze wilt kopen.

Hoe kunt u contact opnemen met een andere gebruiker?

1) Klik op een lid waarmee u wilt chatten

2) Klik op het chat-icoontje onder hun hoofdfoto

3) Typ uw bericht in het tekstvak en klik op 'verzenden'.