logo 50date.nl

50date.nl

Niet tevreden over 50date.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Dating profielen worden voornamelijk beheerd door de beheerders zelf Not Safe!
  • Dure credits betalen bij elk verstuurd bericht Not Safe!
  • Alle berichten worden beantwoord door chatoperators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

50date is een nep datingsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profiele. 50date berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts 50date.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor 50date zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

50date review

50date is een neppe datingwebsite met door hun zelf aangemaakte nep profielen. Daarnaast worden alle reacties verstuurd en beantwoord door berichten centrales die veelal een vast bedrag krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Na alle waarschijnlijkheid word je kort na je inschrijving overspoeld met vele reacties van deze fake leden, waarbij het vrijwel altijd gaat om aantrekkelijke vrouwen. Niettemin proberen de chatoperators je allemaal de indruk te geven veel belangstelling in je te hebben en snel een date te willen plannen. Wanneer je op een berichtjes wil reageren moet je daarvoor per chatbericht een bedrag betalen. Om te kunnen reageren moet je een creditpakket vooruitbetalen waarmee je minstens voor 10 euro een creditbundel moet kopen. Deze bedragen lopen op tot de twee honderd euro per transactie, en hoe grotere bundel je aanschaft hoe minder je per credit moet betalen. Desondanks is het in vrijwel alle gevallen niet mogelijk om fysieke afspraakjes te regelen, al wekken ze meestal de indruk dat ze dit juist graag willen.

Ingeschreven op 50date.nl?

Dus ben je lid van 50date, dan is ons advies om je hier ook per direct weer af te melden en het op je gemak te gaan proberen bij de betere alternatieven voor casual dating zonder fictieve profielen. Daarnaast hebben de datingsite experts alvast een lijst gemaakt met de beste alternatieven voor 50date.nl. Bovendien kun je zelf ieder alternatief kosteloos uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste alternatieven voor sex dates met echte dames. Deze aanbieders maken derhalve ook geen gebruik van chat operators die je proberen om een creditbundel te laten kopen. Kortom zo kun je er dus erachter komen welke erotische datingsites het meest overeen komt met wat je zoekt.

50date account verwijderen


Je 50date account verwijderen gaat als volgt:

  1. Voor de eerste stap log je in op je account.
  2. Druk rechtsboven in de hoek op de button "Help".
  3. Onderaan het menu wat omlaag schuift staat "Verwijder mijn profiel", druk daarop. (of ga direct naar "50date.nl/delete_account").

  4. Druk daarna op de knop "Verwijder mijn profiel".
  5. Als laatste krijg je de melding "weet je het zeker", druk op "JA" en jouw account wordt definitief verwijderd.

Let op: Je 50date eventuele tegoed verlies je wel direct hierna!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Dusty (25 jaar) 06 mei 2019
Ik raad 50date.nl niet aan Wat mij direct opviel is de foto's, na onderzoek

Wat mij direct opviel is de foto's, na onderzoek blijken de foto's niet uit Nederland te komen.

auteur van de beoordeling
Ouderwets (66 jaar) 03 Jul 2018
Ik raad 50date.nl niet aan Ik ben best wel ouderwets ingesteld en ik had er al geen

Ik ben best wel ouderwets ingesteld en ik had er al geen geloof in door het nieuws. Maar mijn maat heeft mij overtuigd want hij had immers een leuk contact en zou snel afspreken. Dat is bij mijn maat niet doorgegaan dus heb ik mij lekker uitgeschreven daar. Eigenlijk wist ik al dat er geen date mogelijk was.

auteur van de beoordeling
WolterP (43 jaar) 01 Jul 2018
Ik raad 50date.nl niet aan Ik was op zoek naar een oudere dame maar toen verspraken

Ik was op zoek naar een oudere dame maar toen verspraken sommige vrouwen zich ineens. Ik denk dat de chatoperators een foutje hadden gemaakt.