Screenshot van Yourshagspot.nl

Yourshagspot.nl

Laatst bijgewerkt op 20 juli 2021
Bezoek website
  • Profielen en foto's zijn vrijwel allemaal gegenereerd door website zelf Not Safe!
  • Commissie betalen voor ieder verstuurd berichtje Not Safe!
  • Vrijwel alle zowel verstuurd als beantwoord door een chatcentrale Not Safe!

Yourshagspot is een nep datingsite met door hun zelf aangemaakte fictieve profielen. yourshagspot berichten worden beantwoord door ingehuurde berichten centrale. Lees waarom onze experts yourshagspot.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor yourshagspot zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Yourshagspot review

yourshagspot.nl is een seksdating site wat uitsluitend gebruik maakt van zelf aangebrachte neppe profielen. Dit wordt tevens bevestigd in de footer hun website verborgen in de onduidelijke tekst. Zo schrijven ze: "De profielen op yourshagspot zijn fictief, fysieke afspraken zijn niet mogelijk". Bij het versturen van berichten moet je betalen per bericht. Tevens worden berichten die je krijgt automatisch verstuurd door chat operators. Zodra je op zo een chat in gaat wordt het berichtje gevoerd met een ingehuurde chat operator. Deze chatoprators krijgen veelal een bedrag per chatbericht dat ze versturen of ontvangen. Daarbij word je binnen een paar minuten na het aanmelden overrompelt door binnenstormende reacties van fictieve gebruikers. Hierbij gaat het bijna altijd om sexy dames.

Daarnaast proberen ze je allemaal de indruk te geven veel belangstelling in je te hebben, en daarbij een ontmoeting in het vooruitzicht. Dit terwijl het hebben van fysieke dates niet mogelijk is! De kosten voor het beantwoorden en versturen van berichten zijn op zijn goedkoopst 0,75 euro per chatbericht. Daarvoor moet je dan wel eerst een creditpakket vooruitbetalen van minimaal €74,99. Anders betaal je al gemakkelijk meer dan één euro per berichtje. Echter is het in alle gevallen nooit mogelijk om echte ontmoetingen te scoren met de profielen van yourshagspot. Al laten ze meestal overkomen dat ze wel graag je te willen ontmoeten. Doch hebben deze profielen als enige doel om jou zo lang als mogelijk je aan het lijntje te houden voor geld.

Ingeschreven op yourshagspot.nl?

Ben je al lid van yourshagspot, dan is ons advies om je daar ook gewoon weer uit te schrijven. Tenslotte bestaan er wel goedkopere websites waar je wel echte fysieke afspraakjes kunt scoren. Tevens hebben onze experts alvast een lijst gemaakt en uit bijna 3000 casual datingsites de beste alternatieven voor yourshagspot.nl geselecteerd. Zoals je kunt verwachten maken deze datingsites nooit gebruik van neppe profielen of chat operators. Bovendien mag je zelf ieder alternatief 100% gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste alternatieven voor spannende dates met echte vrouwen.