logo In2contact.nl

In2contact.nl

Niet tevreden over In2contact.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen en foto's worden voornamelijk geplaatst door de beheerders zelf Not Safe!
  • Wel credits en kosten bij elk berichtje wat je wilt versturen Not Safe!
  • De berichten worden verstuurd en beantwoord door ingehuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

In2contact is een nep datingsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profielen. in2contact berichten worden beantwoord door ingehuurde chatter. Lees waarom onze experts in2contact.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor in2contact zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

In2contact review

in2contact.nl is een seks dating site wat gebruik maakt van door hun zelf aangemaakte fake profielen. Dit benoemen ze onderaan de pagina verstopt tussen de onduidelijke tekst. Zo schrijven ze: "De profielen op in2contact zijn fake, fysieke afspraken zijn niet mogelijk". Bij het versturen van berichtjes moet je geld betalen per berichtje. Tevens worden chats die je ontvangt automatisch verstuurd door de website zelf. Wanneer je hierop in gaat wordt dit berichtje gevoerd met een ingehuurde chat operator. Deze mensen krijgen veelal een vergoeding per chatbericht dat ze ontvangen of versturen. Vervolgens word je kort na de eerste keer inloggen overvallen door de tientallen chat berichtjes van deze zelf gemaakte leden. Tevens gaat het in bijna alle gevallen om aantrekkelijke vrouwen.

Bovendien proberen dit soort bedrijven je allemaal het gevoel te geven ontzettend veel belangstelling in je te hebben, al dan niet met een ontmoeting in . Dit terwijl het hebben van offline afspraakjes niet mogelijk is! De prijzen voor het beantwoorden van chat berichtjes zijn op zijn goedkoopst 0,75 euro per bericht. Daarvoor moet je dan wel gelijk een bundel kopen van ten minste €74,99. Anders betaal je al gemakkelijk meer dan €1,- euro per berichtje. Daarna is het in alle gevallen niet mogelijk om echte dates te scoren met de profielen van in2contact. Al wekken ze vaak genoeg de indruk dat ze wel graag je beter te willen leren kennen. Doch hebben deze chatters als enige doel om jou zo lang als het kan je aan het lijntje te houden voor geld.

Ingeschreven op in2contact.nl?

Ben je al lid van in2contact, dan adviseren onze experts om je daar ook meteen weer uit te schrijven. Daarentegen zijn er wel betere alternatieven waar je wel echte erotische dates kunt regelen. Bovendien hebben de datingsite experts alvast een selectie gemaakt en uit bijna 3000 sex date platformen de beste alternatieven voor in2contact.nl gevonden. Volgens onze experts maken deze datingsites nooit gebruik van nep profielen of chatoperators. Bovendien mag je zelf elk alternatief 100% gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste opties voor sex dates met echte dames.