logo Buurvrouwen.net

Buurvrouwen.net

Niet tevreden over Buurvrouwen.net? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen en foto's worden bijna alleen gegenereerd door de beheerders zelf Not Safe!
  • Gebruikt een creditsysteem en kosten bij elk (verstuurd) bericht wat je wilt versturen Not Safe!
  • Berichten worden beantwoord door chatoperators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Buurvrouwen-net is een nep datingsite met door hun zelf aangebrachte fictieve profiele. buurvrouwen-net berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts buurvrouwen.net afraden en zie wat de betere alternatieven voor buurvrouwen-net zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Buurvrouwen-net review

Buurvrouwen-net is een neppe dating website met door hun zelf ontwikkelde fake profielen. Daarnaast worden de reacties verstuurd en beantwoord door berichten centrales die vaak betaald krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Na alle waarschijnlijkheid word je meteen na je registratie overspoeld met soms honderden chatberichten van deze fake profielen, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om mooie meiden. Niettemin proberen deze profielen je allemaal het gevoel te geven erg veel belangstelling in je te hebben en snel een afspraakje te willen regelen. Zodra je op een berichtjes wil reageren moet je hiervoor per chatbericht meer dan één euro betalen. Daarvoor moet je credits vooruitbetalen waarmee je minstens voor 10 euro een creditpakket moet nemen. Deze creditbundels lopen op tot over de 200 euro per creditpakket, en hoe grotere bundel je koopt des te minder je per berichtje betaald. Uiteraard is het in vrijwel alle gevallen nooit mogelijk om echte afspraakjes te scoren, al doen ze vaak overkomen dat ze dat maar al te graag willen.

Ingeschreven op buurvrouwen.net?

Dus ben je aangemeld op buurvrouwen-net, dan raden wij je aan om je hier ook gewoon weer af te melden en het op je gemak te gaan proberen bij de betrouwbaardere opties voor sexdating met echte gebruikers. Bovendien hebben onze datingsite deskundigen alvast een rangschikking gemaakt van de beste alternatieven voor buurvrouwen.net. Bovendien mag je zelf elk alternatief vrijblijvend gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste opties voor spannende dates met echte profielen. Deze partijen maken derhalve ook nooit gebruik van betaalde chatters die je proberen om geld af te troggelen. Hierdoor kun je dus zelf erachter komen welke van deze casual dating websites het meest overeen komt met waar je naar opzoek bent.

buurvrouwen-net profiel verwijderen


Je buurvrouwen-net account verwijderen gaat als volgt:

  1. Als eerste stap log je in op je account.
  2. Druk in de rechter bovenhoek op het kopje "Help".
  3. wat omlaag schuift zie je "Verwijder mijn profiel", druk daarop. (of ga direct naar "buurvrouwen.net/delete_account").

  4. Klik vervolgens op het kopje "Verwijder mijn profiel".
  5. Als laatste krijg je de tekst "weet je het zeker", druk op de "JA" knop en jouw account wordt verwijderd.

Let op: Je buurvrouwen-net eventuele tegoed vervallen direct na het verwijderen van je account!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Norman (80 jaar) 08 mei 2019
Ik raad Buurvrouwen.net niet aan Zoveel buurvrouwen en geen een die wou

Zoveel buurvrouwen en geen een die wou afspreken. Heb ze wel geconfronteerd met het fake zijn maar ik kreeg te horen dat dat niet zo was. Ik moest ze maar vertrouwen, sorry maar dat kan ik niet. Ik ben daar veel te serieus voor.