logo Hardneuken.nl

Hardneuken.nl

Niet tevreden over Hardneuken.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen en foto's worden vrijwel allemaal ontwikkeld door de site zelf Not Safe!
  • Veel betalen door credits dus kosten bij ieder privé bericht wat je verstuurd Not Safe!
  • Alle berichten worden beantwoord door operators en bots Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Hardneuken is een datingsite met fake profielen. Daarbij worden de berichtjes beantwoord door eigen berichten centrales. Kom er achter wat experts over hardneuken.nl zeggen en waarom deze erotische datingwebsite wordt afgeraden door experts. Ondervind wat betrouwbaardere datingsite zijn met echte profielen en zonder chat operators

hardneuken review

hardneuken is een dating site die gebruik maken van fake profielen die deze site zelf hebben aangebracht. De berichtjes die je binnen krijgt worden hierbij geschreven door chat operators die daarvoor een vast bedrag per bericht krijgen. Deze berichten centrales weten precies hoe ze jou kunnen overhalen om op hen te reageren, want zodra je op zo een chatbericht wilt ingaan moet je hiervoor betalen per bericht dat je verstuurd. Bovendien moet je meestal gelijk een creditpakket kopen van minstens 17,50 euro tot bijna 220 euro . Hoe groter het aankoop bedrag des te lager de kosten per verstuurd berichtje. Niettemin betaal je bij het grootste credit-pakket als nog wel meer dan 1 euro per chatbericht. Bij een creditpakket betaal je zomaar tot 1,75 euro per chatbericht. Echter is het nooit mogelijk om echte ontmoetingen te regelen al zeggen ze veelal dat het wel gewoon kan.

Ingeschreven op Hardneuken.nl?

Dus ben je lid van hardneuken, dan is ons advies om je hier ook meteen weer uit te schrijven en om het beter is te proberen bij de betere aanbieders voor casual dating met echte leden. Tevens hebben onze experts alvast een selectie gemaakt met de beste alternatieven voor hardneuken.nl. Bovendien kun je zelf ieder alternatief vrijblijvend gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste opties voor spannende afspraakjes met echte vrouwen. Deze partijen maken derhalve ook nooit gebruik van chatoperators die je proberen om credits te laten kopen. Zodoende kun je er dus erachter komen welke van deze casual dating sites het beste aansluit bij waar je naar opzoek bent.

hardneuken uitschrijven

Vaak maken sites als hardneuken.nl het de gebruiker zo lastig mogelijk om je profiel te verwijderen. Uiteraard wisten onze experts de juiste methode te vinden om je hier uit te schrijven. Je hardneuken account verwijderen gaat als volgt:

  1. Als eerste moet je zijn ingelogd op je account daar.
  2. Vervolgens ga je direct naar: "http://hardneuken.nl/user/area/deactivate".
  3. Vul je e-mail-adres in waarmee je bent ingelogd.
  4. Druk op de knop "Permanent Verwijderen" om je account definitief te verwijderen

Let op: Je hardneuken eventuele credittegoed en berichten geschiedenis ben je wel kwijt na het deactiveren van je account!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
3 / 10
Functionaliteiten
3 / 10
Klantenservice
3 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Neal (60 jaar) 22 mei 2019
Ik raad Hardneuken.nl niet aan Hardneuken is hier niet voor elkaar te krijgen niemand

Hardneuken is hier niet voor elkaar te krijgen niemand wilt afspreken hoeveel crediet je ook maar koopt.

auteur van de beoordeling
Nei (72 jaar) 14 mei 2019
Ik raad Hardneuken.nl niet aan Komt helemaal niks van dat harde neuken afspreken is

Komt helemaal niks van dat harde neuken afspreken is onmogelijk zelfs na het aanschaffen van een pakket, super geil doen op de chatbox maar nooit willen afspreken dat vindt ik maar zever.

auteur van de beoordeling
Zuurstok (18 jaar) 02 mei 2019
Ik raad Hardneuken.nl niet aan Als je hard wilt neuken dan vind ik ze nou niet het type

Als je hard wilt neuken dan vind ik ze nou niet het type om telkens uit te stellen. Beetje vaag allemaal

auteur van de beoordeling
Egbert7 (44 jaar) 22 Apr 2019
Ik raad Hardneuken.nl niet aan Zoek je een date om lekker hard te neuken en dan hebben ze

Zoek je een date om lekker hard te neuken en dan hebben ze ineens allemaal taboes. Maar niet alleen taboes, ook stellen ze uit en draaien ze eromheen. Ben ik beetgenomen, ja dat weet ik wel zeker. Ik ben al op diverse sites ingeschreven en soms denk je echt dat het gras ergens anders groener is. Ik heb geen idee wat ik hiermee aan moet