logo Datemarktplatz.com

Datemarktplatz.com

Niet tevreden over Datemarktplatz.com? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen en foto's worden vrijwel allemaal gegenereerd door website zelf Not Safe!
  • Dure credits betalen voor ieder verstuurd of ontvangen berichtje Not Safe!
  • Alle berichten worden beantwoord door inghuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Datemarktplatz is een nep datingsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profielen. datemarktplatz berichten worden beantwoord door betaalde berichten centrale. Lees waarom onze experts datemarktplatz.com afraden en zie wat de betere alternatieven voor datemarktplatz zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Datemarktplatz review

datemarktplatz.com is een seksdating site wat uitsluitend gebruik maakt van door hun zelf aangebrachte neppe leden. Dit vermelden ze aan de onderkant van hun website weggestopt in de slecht zichbare tekst. Zo schrijven ze: "De profielen op datemarktplatz zijn fake, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk". Voor het beantworden van berichtjes moet je geld betalen per chatbericht. Tevens worden chats die je binnen krijgt automatisch verstuurd door bots. Zodra je hierop reageerd wordt dit bericht gevoerd met een ingehuurde chatoperator. Deze chatters krijgen gewoonlijk een commissie per bericht dat ze versturen of ontvangen. Tevens word je binnen een paar minuten na het activeren van je account overvallen door tig tallen chatberichtjes van dit soort fake gebruikers. Tevens gaat het in de meeste gevallen om aantrekkelijke vrouwen.

Daarnaast proberen dit soort betaalde chatters je allemaal de voorbeelding te geven erg veel belangstelling in jou te hebben, en daarbij een ontmoeting in de planning. Natuurlijk is het hebben van offline ontmoetingen niet mogelijk is! De kosten voor het beantwoorden en versturen van berichten zijn minimaal €0,75 per berichtje. Daarvoor moet je dan wel gelijk een credit bundel vooruitbetalen van op z'n minst €74,99. Anderzijds kost het je al snel €1,- euro per chatbericht. Uiteindelijk is het nooit mogelijk om echte ontmoetingen te hebben met de profielen op datemarktplatz. Al doen ze in de meeste gevallen overkomen dat ze wel je te willen ontmoeten. Doch hebben deze profielen als enige doel om je zo lang als het lukt je te laten betalen voor credits.

Ingeschreven op datemarktplatz.com?

Ben jij een van de leden van datemarktplatz, dan raden wij je aan om je daar ook meteen weer uit te schrijven. Tenslotte zijn er wel goedkopere alternatieven waar je wel echte seks dates kunt scoren. Daarnaast hebben de datingsite experts alvast een lijst gemaakt en uit meer dan 2500 sex dating sites de beste alternatieven voor datemarktplatz.com gevonden. Volgens onze experts maken deze partijen geen gebruik van nep profielen of chat operators. Bovendien mag je zelf elk alternatief vrijblijvend gratis uittesten om kennis te maken met deze beste alternatieven voor spannende afspraakjes met echte dames.