logo Tindl

Tindl

Niet tevreden over Tindl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Dating profielen zijn voornamelijk beheerd door deze site zelf Not Safe!
  • Gebruikt een creditsysteem en kosten per (verstuurd) bericht wat je verstuurd Not Safe!
  • Alle berichten worden beantwoord door robots of operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Tindl is een van de vele alternatieven voor dating. Lees wat de experts over Tindl zeggen en ontdek de gratis mogelijkheden

Tindl Review

Tindl is een datingsite die zijn inspiratie heeft opgedaan van de wereldbekend datingapp Tinder. Tindl is welleswaar niet zo bekend als zijn grote voorbeeld, maar richt zich wel uitsluitend op Nederlandse en Belgische singles. Daarnaast maakt deze website gebruik van een vergelijkbaar match systeem, waarbij je eveneens andere leden keurt op basis van foto\'s.

Wanneer je tijdens dit matching spel aangeeft een foto leuk te vinden, dan word je op dezelfde manier voorgesteld aan deze man of vrouw. Geeft hij of zij aan jouw foto\'s en profiel ook leuk te vinden, dan is er een match. Je matches verschijnen in een overzicht, waardoor je snel en makkelijk contact kunt maken.

Als nieuwe gebruiker profiteer je hier vaak direct van interessante bonussen. Maar ook met een gratis account kun je uitgebreid gebruikmaken van alle basisfunctionaliteiten die de site te bieden heeft. Zoals; Bladeren door alle profielen, profielen beoordelen, berichten lezen, berichten sturen en chatten met alle gebruikers. Hiermee onderscheiden ze zichzelf van vele andere (casual) en algemene datingsites.

Op Tindl kun je als gebruiker serieus daten en biedt het daarnaast een zeer complete oplossing voor singles die op zoek zijn naar een relatie of spannende ontmoeting.

Profielen op Tindl

Op Tindl kan iedereen gratis en binnen één minuut een account aanmaken. Echter moet het account worden geverifieerd op echtheid, maar biedt dat nog geen garantie dat de gebruiker serieus is. Wel doen zij er alles aan om de kwaliteit van de profielen hoog te houden en leden die niet serieus actief zijn te verwijderen.

De profielen op Tindl zijn van echte ingeschreven mannen en vrouwen. Er wordt door hunzelf geen fictieve profielen toegevoegd en ze hebben een gezonde verhouding aan mannen en vrouwen op de site. Mocht je toch een profiel tegenkomen waarover je twijfels hebt, dan kun je dit melden via de \"servicedesk\"

Tindl berichten en chats

Zoals gezegd kun je op Tindl kosteloos profielen beoordelen en berichten sturen naar andere leden. Hieruit kunnen wij opmerken dat deze site in ieder geval géén gebruik maakt van chatoperators.

Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om gratis te chatten met alle andere gebruikers die online zijn. Hierdoor kun je altijd contact maken met andere gebruikers die eveneens opzoek zijn naar een leuke en spannende date.

Tindl veilig en betrouwbaar?

Tindl neemd de privacy van de gebruikers goed serieus, en zijn daarnaast ook transparant en eerlijk.

Tindl maakt gebruik van een beveiligde SSL verbinding, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken dat jouw gegevens in handen komen van criminelen. Zo worden alle gegevens die de gebruikers opgegeven, eerst versleuteld alvorens ze worden opgeslagen.

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
6 / 10
Betrouwbaarheid
6 / 10
Functionaliteiten
4 / 10
Klantenservice
6 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Brouwer (28 jaar) 06 Oct 2018
Ik raad Tindl aan Badankt! Eindelijk een keer een datingsite die echt gratis

Badankt! Eindelijk een keer een datingsite die echt gratis is. Ze geven hier wel aan dat het tot einde van het jaar is maar volgens mij kan ik hier gewoon lid blijven. En ja misschien doen ze dan tegen die tijd wel weer een nieuwe actie. Leuk dat swipen tussen die profielen en best veel mensen daar.