logo Peppersex.nl

Peppersex.nl

Niet tevreden over Peppersex.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • De profielen worden bijna alleen bijgehouden door de website zelf Not Safe!
  • Veel betalen bij elk verstuurd berichtje Not Safe!
  • Berichten worden verstuurd en beantwoord door operators en bots Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Peppersex is een nep datingsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profiele. peppersex berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts peppersex.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor peppersex zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Peppersex review

Peppersex is een fake datingwebsite met door hun zelf toegevoegde fake profielen. Daarnaast worden alle berichtjes verstuurd en beantwoord door chatoperators die veelal een vast bedrag krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Meestal word je direct na je registratie overrompelt met tig tallen chatberichten van deze gemodereerde profielen, waarbij het meestal gaat om knappe meiden. Bovendien proberen deze profielen je allemaal het idee te geven heel veel belangstelling in je te hebben en graag een ontmoeting te willen regelen. Wanneer je op een van deze berichtjes wil reageren moet je daarvoor per bericht €1,- euro betalen. Om te kunnen reageren moet je een creditpakket vooruitbetalen waarmee je minimaal tien euro een creditpakket moet inkopen. Deze bundels lopen op tot de twee honderd euro per transactie, en hoe meer je aanschaft hoe minder je hoeft te betalen. Desondanks is het bij al deze profielen nooit mogelijk om fysieke afspraakjes te regelen, al zeggen ze veelal dat ze dat juist graag willen.

Ingeschreven op peppersex.nl?

Dus ben je een van de gebruikers van peppersex, dan is ons advies om je hier ook weer af te melden en het eens te proberen bij de betere website voor sexdating met echte profielen. Tevens hebben experts alvast een overzicht gemaakt van de beste alternatieven voor peppersex.nl. Bovendien kun je zelf elk alternatief kosteloos uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste datingsite voor spannende afspraakjes met echte gebruikers. Deze datingsites maken tevens ook geen gebruik van chat operators die je proberen om geld af te troggelen. Hierdoor kun je dus zelf erachter komen welke van deze datingwebsites de beste keuze is voor waar je naar opzoek bent.

peppersex account verwijderen


Je peppersex account verwijderen doe je door de volgende stappen te volgen:

  1. Voor de eerste stap log je in op je account.
  2. Klik rechtsbovenin op de button "Help".
  3. Onderaan het menu wat omlaag schuift staat "Verwijder mijn profiel", klik daarop. (of surf naar "peppersex.nl/delete_account").

  4. Druk daarna op de button "Verwijder mijn profiel".
  5. Daarna krijg je de vraag "weet je het zeker", druk op de "JA" knop en jouw profiel wordt verwijderd.

Let op: Je peppersex eventuele contact punten komen direct te vervallen na deze aktie!