logo Jouwflirtmarkt.nl

Jouwflirtmarkt.nl

Niet tevreden over Jouwflirtmarkt.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen en foto's worden vrijwel allemaal ontwikkeld door de beheerders zelf Not Safe!
  • Hoge kosten betalen bij elk verstuurd of ontvangen bericht Not Safe!
  • Berichten verstuurd door robots of operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 juli 2021

Jouwflirtmarkt is een nep datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profielen. jouwflirtmarkt berichten worden beantwoord door berichten centrale. Lees waarom onze experts jouwflirtmarkt.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor jouwflirtmarkt zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Jouwflirtmarkt review

jouwflirtmarkt.nl is een sex dating site die uitsluitend gebruik maakt van zelf aangebrachte fictieve members. Dit wordt vermeldt onder aan de pagina verstopt tussen de moeilijk zichtbare tekst. Zo vermelden ze: "De profielen op jouwflirtmarkt zijn fictief, fysieke afspraken zijn niet mogelijk". Voor het beantworden van chatberichten moet je een vergoeding betalen per bericht. Daarbij worden alle chats die je binnen krijgt automatisch verstuurd door chat operators. Wanneer je vervolgens hierop reageerd wordt dit chatbericht beantwoord door een betaalde chat operator. Deze chatoprators krijgen veelal een vaste vergoeding per bericht dat ze versturen of ontvangen. Vaak word je meteen na het activeren van je account overvallen door de tig tallen chat berichten van deze fake profielen. Daarbij gaat het bijna altijd om goed uitziende vrouwen.

Niettemin proberen dit soort betaalde chatters je allemaal de indruk te geven veel interesse in je te hebben, en daarbij een ontmoeting in de planning. Natuurlijk is het hebben van "real life" dates niet mogelijk is! De prijzen voor het beantwoorden en versturen van chat berichten zijn minimaal 75 eurocent per berichtje. Daarvoor moet je dan wel eerst credits aanschaffen van minstens €74,99. Anders kost het je al snel meer dan €1,- per bericht. Vervolgens is het nooit mogelijk om echte afspraakjes te hebben met de leden van jouwflirtmarkt. Al wekken ze vaak de indruk dat ze juist graag willen afspreken. Toch hebben deze profielen als enige doel om jou zo lang als het kan je aan het lijntje te houden voor geld.

Ingeschreven op jouwflirtmarkt.nl?

Ben je al gerigistreerd op jouwflirtmarkt, dan is ons advies om je daar ook direct weer uit te schrijven. Tenslotte zijn er wel betrouwbaardere aanbieders waar je wel echte seksdates kunt vinden. Bovendien hebben onze experts alvast een lijst gemaakt en uit meer dan 2500 sex date platformen de beste alternatieven voor jouwflirtmarkt.nl gevonden. Uiteraard maken deze datingsites geen gebruik van fictieve profielen of chatoperators. Bovendien kun je zelf ieder alternatief helemaal gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste opties voor spannende dates met echte dames.

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Mad dog (25 jaar) 4 juli 2018
Ik raad Jouwflirtmarkt.nl niet aan Ja hier ook weer joh, nadat ik de vorige keer in de zeik

Ja hier ook weer joh, nadat ik de vorige keer in de zeik werd genomen ben ik op ''jouw flirt markt'' ook weer voor gaas gegaan. Bij deze site had ik ook mijn vermoeden, die is dus bevestigd. Ik moet echt beter mijn best gaan doen want ik zoek toch elke keer dezelfde sites op. Alweer ben ik te goedgelovig geweest en heb ik daar een uitgebreid creditpakket afgesloten. Het is ook nog eens een dure bedoeling daar, de credits vliegen je op de oren. Het enige wat ze doen is je aan het lijntje houden om je bij te laten kopen. Ongelooflijk dit! Maar dan ben ik ook zelf heel dom geweest, het staat er al als je de pop-up in beeld krijgt. Ik vind dit op hun site namelijk: Deze website is mede bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Met deze fictieve profielen zijn fysieke afspraken niet mogelijk.Maar betekent dit dat elk profiel die daar is te vinden fake is? Het lijkt of ze het op een achterbakse manier schrijven, het kan niet aan mij liggen dit.