logo Wiewilneuken.nl

Wiewilneuken.nl

9
Niet tevreden over Wiewilneuken.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen en foto's zijn vrijwel allemaal ontwikkeld door de site zelf Not Safe!
  • Wel credits kopen dus kosten bij elk privé bericht wat je wilt versturen Not Safe!
  • Alle berichten worden verstuurd en beantwoord door chat operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Wiewilneuken is een nep datingsite met door hun zelf aangemaakte fictieve profiele. wiewilneuken berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts wiewilneuken.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor wiewilneuken zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Wiewilneuken review

Wiewilneuken is een fake datingwebsite met door hun zelf gemodereerde fake profielen. Daarnaast worden de chats verstuurd en beantwoord door chatoperators die vaak een commissie krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Vaak word je rap na je inschrijving overrompelt met tientallen berichten van deze fake profielen, waarbij het vrijwel altijd gaat om mooie meiden. Niettemin proberen ze je allemaal de indruk te geven heel veel interesse in je te hebben en graag een ontmoeting te willen plannen. Wanneer je op zo'n chatberichten wil ingaan moet je hiervoor per bericht €1,- euro betalen. Om te kunnen reageren moet je een credit bundel vooruitbetalen waardoor je minimaal 10 euro een creditbundel moet nemen. Deze bundels lopen op tot 200 euro per transactie, en hoe hoger je aanschaft des te minder je per bericht moet betalen. Uiteraard is het in vrijwel alle gevallen niet mogelijk om echte ontmoetingen te hebben, al beweren ze bijna altijd dat ze het juist wel willen.

Ingeschreven op wiewilneuken.nl?

Dus ben je een van de gebruikers van wiewilneuken, dan raden wij je aan om je hier ook weer af te melden en om het beter is te proberen bij de betere website voor seksdating met echte gebruikers. Bovendien hebben onze datingsite deskundigen alvast een lijst gemaakt van de beste alternatieven voor wiewilneuken.nl. Bovendien mag je zelf ieder alternatief gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste alternatieven voor spannende afspraakjes met echte dames. Deze datingsites maken derhalve ook nooit gebruik van betaalde chatters om te proberen je credits te laten aanschaffen. Zodoende kun je er dus erachter komen welke van deze sexdating sites de beste keuze is voor wat je zoekt.

wiewilneuken profiel verwijderen

Je wiewilneuken account verwijderen doe je door de stappen hieronder te volgen:

  1. Om te beginnen log je in op de website.
  2. Als tweede ga je naar "Wijzig account". (of surf naar "wiewilneuken.nl/account").
  3. Ga naar beneden tot onderaan de pagina en klik op de knop "account definitief verwijderen".
  4. Klik als laatst op de button "OK" om jouw account meteen te laten verwijderen.

Let op: Je wiewilneuken eventuele contact punten raak je wel na deze aktie!