logo Buurvrouwsex.nl

Buurvrouwsex.nl

Niet tevreden over Buurvrouwsex.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen zijn vrijwel allemaal gegenereerd door de website zelf Not Safe!
  • Een grote vergoeding betalen per verstuurd berichtje Not Safe!
  • De berichten worden beantwoord door operators en bots Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Buurvrouwsex is een seks dating site met fictieve profielen. De berichtjes worden bovendien beantwoord door eigen chat operators. Kom er achter wat experts onderzochten op buurvrouwsex.nl en waarom deze datingwebsite wordt afgeraden door experts. Kijk wat betrouwbaardere datingsite zijn met eerlijke profielen en zonder chat operators

buurvrouwsex review

buurvrouwsex is een dating website met daarop fictieve profielen die door hen zelf zijn toegevoegd. De chatberichten worden in vrijwel alle gevallen beantwoord en verstuurd door chat operators die daarvoor een commissie over de door hun verstuurde berichten ontvangen. Deze berichten centrales weten precies hoe ze jou kunnen aansporen om op hen te reageren, want zodra je op zo een bericht wilt reageren moet je daarvoor een vergoeding betalen per bericht. Hiervoor moet je vaak ook eerst een groter aantal credits betalen van minimaal meer dan €17,- tot meer dan 200 euro . Hoe prijziger het aankoop bedrag des te lager de kosten per bericht. Aan de andere kant betaal je met de hoogste creditpakket als nog gewoon €1,10 per bericht dat je verstuurd. Bij een creditpakket kost het je een euro vijfenzeventig per berichtje. Uiteraard is het bij bijna alle profielen nooit mogelijk om echte dates te regelen via deze dating site al doen ze bijna altijd overkomen dat dit wel zo is.

Ingeschreven op Buurvrouwsex.nl?

Toevallig lid van buurvrouwsex? Wij adviseren je om je per direct uit te schrijven en het eens te proberen bij de betrouwbaardere aanbieders voor seks dating zonder fictieve gebruikers. Daarnaast hebben de datingsite experts alvast een overzicht gemaakt van de beste alternatieven voor buurvrouwsex.nl. Bovendien mag je zelf elk alternatief helemaal gratis uittesten om kennis te maken met deze beste opties voor sexdates met echte dames. Deze partijen maken derhalve ook nooit gebruik van chat operators die je proberen om veel geld te laten betalen. Op deze manier kun je er zelf achter komen welke casual dating sites de beste keuze is voor waar je naar opzoek bent.

buurvrouwsex uitschrijven

Meestal maken dit soort dating sites het de gebruiker vrijwel onmogelijk om je er weer uit te schrijven. Tevens lees je over terug op de veel gestelde vragen pagina. Je buurvrouwsex profiel verwijderen doe je door de stappen hieronder te volgen:

  1. Als eerste moet je zijn ingelogd op je account daar.
  2. Als tweede druk op het kleine driehoekje wat omlaag wijst, rechts van je profielfoto acountnaam bovenaan de website. Je ziet nu meer opties{ waaronder de optie “Instellingen”, klik hierop.
  3. Op de instellingen pagina scroll je helemaal naar onder. Klik vervolgens op de button “Mijn account en profiel verwijderen”.
  4. Selecteer nu waarom je je account wilt opzeggen.
  5. Druk op de button “account verwijderen” om je account definitief te verwijderen

Let op: Je buurvrouwsex eventuele tegoed en berichtjes raak je wel direct kwijt na deze aktie!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
MilkSugar (0 jaar) 10 mei 2019
Ik raad Buurvrouwsex.nl niet aan Ik vond het heel opvallend dat er zoveel buurvrouwen waren

Ik vond het heel opvallend dat er zoveel buurvrouwen waren opzoek naar sex. Ze woonden allemaal bij mij in de buurt maar geen buurvrouw die bekend is bij mij. Nu woon ik ook al niet in de grote stad, dus dat was haast niet mogelijk. Wel zijn de berichten zeer verleidelijk maar zitten ze vol met vragen. Dat vragen is ook iets wat je bij iedere vrouw ziet dus ook dat is iets wat vreemd is. Heb ze ook bepaalde vragen gesteld maar die worden helaas allemaal ontweken. Verder hoef ik er niets meer van te weten, voor mij is het heel erg duidelijk. Deze zogenaamde buurvrouwen zoeken niet naar sex.

auteur van de beoordeling
Buurman (34 jaar) 03 mei 2019
Ik raad Buurvrouwsex.nl niet aan Er komt echt geen buurvrouw aan de deur voor sex, dat is

Er komt echt geen buurvrouw aan de deur voor sex, dat is de groots mogelijke onzin die je maar kan bedenken. Ik had al vrij snel door dat je daar echt aan het lijntje wordt gehouden terwijl ik eerst credits had gezocht. De eerste vijf berichten hadden leuke antwoorden en dacht ik er heel anders over. Na het kopen was het een drama. Daarvoor is het mij allemaal een beetje te duur, ik betaal ook gewoon 0,85 per bericht en daarvoor was ik 75 euro kwijt. Het heeft mij geen sex met een buurvrouw opgeleverd. Ik heb iedere vrouw voorgesteld om via een ander medium verder te chatten. Iedere vrouw wou mij opeens leren kennen terwijl ze zich allemaal melden met geile oproepjes. Voor mij kan het niet anders dan dat er chatoperators actief zijn om je te verleiden en aanzetten tot het aanschaffen van dure pakketten.

auteur van de beoordeling
BozeKlant (40 jaar) 03 mei 2019
Ik raad Buurvrouwsex.nl niet aan Dit is echt heel erg, wat er als een normale site uitzag

Dit is echt heel erg, wat er als een normale site uitzag is een groot fiasco gebleken. Ik had mij dus ingeschreven op buurvrouwsex om een leuke date te hebben en sex met een buurvrouw. Zoals gezegd, het begon erg leuk en de berichten waren positief. Na een periode van vele creditpakketten te hebben gekocht vond ik het weleens tijd worden voor een leuk afspraakje. Eigenlijk begon toen pas de ellende wat ik niet gelijk door had. We raakte in gesprek over waar de date zou plaatsvinden en dan vind ik dat al een toezegging. Maar goed, toen werd er een aantal keer verteld geen tijd te zijn en twee weken heb ik het laten rusten. Op een gegeven moment wou ze iets anders en toen vroeg ik mijn buurvrouw waar de date zou moeten plaatsvinden. Dat wist ze niet, toen ging er een klein lampje branden. Daar ben ik verder op in gaan haken en kwam tot de ontdekking dat ze niets wist over de buurt waarin we woonden. Daar ben ik wat van gaan zeggen en ben meer dingen gaan vragen uit de buurt. Ik heb nooit een passend antwoord gekregen en moest het van mij afkomen. Alweer heb ik allerlei dingen voorgesteld, zo naïef dat ik was. Ben weer over een ontmoeting begonnen want ook deze buurvrouw wou sex met mij werd er herhaald. Weer een week later werd er alweer uitgesteld en ben ik dieper gaan zoeken. Toen tot de ontdekking gekomen dat het een fictieve site was en dat heb ik haar verteld. Ze zei niet dat ze fake was, ik moest haar gaan vertrouwen maar weer geen date. Als laatst heb ik gezegd mij op een andere manier te mailen, bellen of weet ik op wat voor manier. Maar na maanden chatten moest het er nou toch maar van komen. Je kan het al raden, nooit meer wat van gehoord.

auteur van de beoordeling
Tolja (44 jaar) 27 Mar 2019
Ik raad Buurvrouwsex.nl niet aan Om eerlijk te zijn wil ik worden verspild

Om eerlijk te zijn wil ik worden verspild.