logo Dategeheim.nl

Dategeheim.nl

Niet tevreden over Dategeheim.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen en foto's worden bijna alleen gemaakt door deze site zelf Not Safe!
  • Veel betalen door credits kopen en kosten per (verstuurd) bericht wat je verstuurd Not Safe!
  • Vrijwel alle beantwoord door ingehuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Dategeheim is een nep sex dating site die gebruik maken van zelf ontwikkelde neppe profielen. De berichten worden beantwoord door ingehuurde chat operators. Kom er achter wat onze experts onderzochten op dategeheim.nl en waarom deze casual dating website afgeraden wordt door SafeDate. Zie wat de betere alternatieven zijn voor dategeheim, met eerlijke profielen en zonder eigen berichten centrales

Dategeheim review

Dategeheim is een neppe casual datingwebsite dat gebruik maakt van door hunzelf gecreëerde neppe profielen. Tevens worden alle conversaties verstuurd en beantwoord door betaalde berichten centrales die over het algemeen een vast bedrag krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Gewoonlijk word je direct na je aanmelding overladen met vele reacties van deze fictieve profielen, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om aantrekkelijke dames. Bovendien proberen de chatters achter de profielen je allemaal het idee te geven heel veel belangstelling in je te hebben en graag een afspraakje te willen regelen. Wanneer je op een chatberichten wil ingaan moet je daarvoor per bericht vele euro's betalen. Daarvoor moet je credits vooruitbetalen waardoor je ten minste voor tien euro een creditbundel moet inkopen. Deze creditbundels lopen op tot 250 euro per transactie, en hoe hoger je aanschaft hoe minder je per bericht betaald. Uiteindelijk is het niet mogelijk om offline afspraakjes te scoren, al laten ze vaak genoeg overkomen dat ze het wel willen.

Ingeschreven op Dategeheim.nl?

Toevallig aangemeld op dategeheim? Wij raden je aan om je hier uit te schrijven en het eens te proberen bij de betrouwbaardere aanbieders voor seks dating met echte gebruikers. Tevens hebben onze experts alvast een lijst gemaakt met de beste alternatieven voor dategeheim.nl. Bovendien mag je zelf ieder alternatief 100% gratis uittesten om kennis te maken met deze beste opties voor spannende afspraakjes met echte gebruikers. Deze datingsites maken tevens ook nooit gebruik van chatoperators die je proberen om veel geld te laten betalen. Zodoende kun je er dus erachter komen welke van deze datingwebsites de beste keuze is voor wat je zoekt.

dategeheim profiel verwijderen

Om je account op dategeheim te verwijderen moet je de stappen hieronder volgen:

  1. Om te beginnen moet je inloggen op account .
  2. Vervolgens klik je op het kopje "Help".
  3. Ga helemaal een beetje naar beneden om op de link "Lidmaatschap stoppen" te klikken. (of surf naar "dategeheim.nl/uitschrijven").
  4. Als laatst krijg je de bevestigings-email om je inschrijving permanent te verwijderen. Na het klikken op de bevestigingslink is je profiel permanent verwijderd.

Let op: Je dategeheim eventuele tegoed en berichten komen direct te vervallen na deze aktie!