logo Kinkycontactjes.nl

Kinkycontactjes.nl

10
Niet tevreden over Kinkycontactjes.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen en foto's worden vrijwel allemaal beheerd door de website zelf Not Safe!
  • Veel betalen door credits kopen dus kosten per bericht wat je verstuurd Not Safe!
  • Berichten beantwoord door een chatcentrale Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Kinkycontactjes is een nep datingsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profiele. kinkycontactjes berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts kinkycontactjes.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor kinkycontactjes zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Kinkycontactjes review

Kinkycontactjes is een fictieve datingwebsite met door hun zelf gecreëerde nep profielen. Daarbij worden de berichtjes verstuurd en beantwoord door chatters die gewoonlijk een commissie krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Vaak word je kort na je registratie overladen met overdreven veel reacties van deze fictieve profielen, waarbij het meestal gaat om aantrekkelijke vrouwen. Daarnaast proberen dit soort bedrijven je allemaal het idee te geven heel veel belangstelling in je te hebben en graag een ontmoeting te willen hebben. Zodra je op een van die berichten wil reageren moet je daarvoor per bericht een bedrag betalen. Daarvoor moet je een credit bundel inkopen waardoor je minimaal €10,- credits moet betalen. Deze creditbundels lopen op tot €200,00 per transactie, en hoe meer je aanschaft hoe minder je per berichtje betaald. Uiteraard is het in vrijwel alle gevallen nooit mogelijk om fysieke afspraakjes te scoren, al laten ze veelal overkomen dat ze dit wel graag willen.

Ingeschreven op kinkycontactjes.nl?

Dus ben je een van de leden van kinkycontactjes, dan raden wij je aan om je hier ook meteen weer af te melden en om het beter is te proberen bij de betere website voor sex dating zonder fake leden. Uiteraard hebben de datingsite experts alvast een overzicht gemaakt van de beste alternatieven voor kinkycontactjes.nl. Bovendien kun je zelf elk alternatief helemaal gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste datingsite voor spannende afspraakjes met echte gebruikers. Deze aanbieders maken derhalve ook geen gebruik van chatoperators om te proberen je een creditbundel te laten kopen. Zodoende kun je er zelf achter komen welke van deze erotische datingwebsites de beste keuze is voor wat je zoekt.

kinkycontactjes profiel verwijderen


Je kinkycontactjes account verwijderen gaat als volgt:

  1. Om te beginnen log je in op je account.
  2. Klik rechts boven op de link "Help".
  3. Onderin het menu wat omlaag schuift zie je staan "Verwijder mijn profiel", klik daarop. (directe link "kinkycontactjes.nl/delete_account").

  4. Klik daarna op het kopje "Verwijder mijn profiel".
  5. Als laatste krijg je de vraag "weet je het zeker", druk op de "JA" knop en jouw account wordt verwijderd.

Let op: Je kinkycontactjes eventuele tegoed verlies je wel direct na deze aktie!