logo Tiener.dating

Tiener.dating

Niet tevreden over Tiener.dating? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Dating profielen zijn vrijwel allemaal gegenereerd door website zelf Not Safe!
  • Gebruikt een muntensysteem en kosten per privé bericht wat je verstuurd Not Safe!
  • Berichten worden zowel verstuurd als beantwoord door chat operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Tiener is een nep datingsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profiele. tiener berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts tiener.dating afraden en zie wat de betere alternatieven voor tiener zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Tiener review

Tiener is een fictieve datingwebsite met door hun zelf gemodereerde fake profielen. Daarnaast worden de reacties verstuurd en beantwoord door chatters die veelal een commissie krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Na alle waarschijnlijkheid word je direct na je aanmelding overladen met tientallen berichtjes van deze gemodereerde gebruikers, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om mooie meiden. Daarnaast proberen de chatters achter de profielen je allemaal de indruk te geven heel veel interesse in je te hebben en echt een afspraakje te willen hebben. Zodra je op zo'n berichten wil ingaan moet je hiervoor per bericht meer dan één euro betalen. Om te kunnen reageren moet je een creditpakket aanschaffen waardoor je minimaal voor tien euro een creditpakket moet inkopen. De kosten lopen op tot de twee honderd euro per transactie, en hoe meer je neemt hoe minder je per credit betaald. Daarna is het in vrijwel alle gevallen nooit mogelijk om echte ontmoetingen te hebben, al beweren ze vaak dat ze het juist graag willen.

Ingeschreven op tiener.dating?

Dus ben je een gebruiker van tiener, dan is ons advies om je hier ook per direct weer af te melden en om het beter is te gaan proberen bij de betere aanbieders voor sexdating zonder nep gebruikers. Bovendien hebben de datingsite experts alvast een overzicht gemaakt van de beste alternatieven voor tiener.dating. Bovendien kun je zelf ieder alternatief gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste opties voor spannende dates met echte dames. Deze datingsites maken tevens ook geen gebruik van betaalde chatters die je proberen om geld af te troggelen. Op deze manier kun je er zelf achter komen welke datingwebsites het meest overeen komt met wat je zoekt.

tiener account verwijderen


Je tiener account verwijderen gaat als volgt:

  1. Voor de eerste stap log je in op de website.
  2. Klik in de rechter bovenhoek op de link "Help".
  3. wat omlaag schuift zie je "Verwijder mijn profiel", klik daarop. (directe link "tiener.dating/delete_account").

  4. Druk vervolgens op de button "Verwijder mijn profiel".
  5. Daarna krijg je de tekst "weet je het zeker", druk op de "JA" button en jouw profiel wordt geheel verwijderd.

Let op: Je tiener eventuele credits verlies je wel direct na het verwijderen van je account!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
123 (20 jaar) 26 Jun 2018
Ik raad Tiener.dating niet aan Ik dacht hier iemand te vinden van mijn leeftijd om de

Ik dacht hier iemand te vinden van mijn leeftijd om de fijne kneepjes samen te ontdekken. Maar als je een bijbaantje moet nemen om berichten te moeten versturen en er niets gebeurd moet je een keus maken. Ik ben er zelf ook over uit dat het alleen gaat om het versturen van berichtjes. Het begon mij op te vallen nadat ik een paar tiener meisjes sprak die zogenaamd maagd waren maar wel alles wisten van seks. Da's best vreemd! Toen ben ik gaan denken en twijfelen maar daardoor op onderzoek gegaan.

auteur van de beoordeling
Ben (48 jaar) 21 Jun 2018
Ik raad Tiener.dating niet aan Ik dacht ik leer een tiener de kneepjes van erotiek maar

Ik dacht ik leer een tiener de kneepjes van erotiek maar die zijn er niet. Ten eerste spreken alleen maar oudere vrouwen mij aan dus dat vond ik al raar en opvallend. Ik had duidelijk in mijn profiel staan waar ik naar zocht. Ten tweede zijn de tieners die hier staan helemaal niet opzoek naar seks want zodra je begint over seks dan lullen ze er lekker omheen. Je kan beter je geld besteden aan het uitgaan dan uitgeven aan tiener.dating