logo Reifesdategesucht.com

Reifesdategesucht.com

Niet tevreden over Reifesdategesucht.com? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • De profielen worden bijna alleen aangemaakt door beheerders zelf Not Safe!
  • Veel betalen door muntensysteem dus kosten bij ieder (verstuurd) bericht wat je verstuurd Not Safe!
  • Alle berichten worden verstuurd door chat operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Reifesdategesucht is een nep datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profielen. reifesdategesucht berichten worden beantwoord door betaalde chatoperator. Lees waarom onze experts reifesdategesucht.com afraden en zie wat de betere alternatieven voor reifesdategesucht zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Reifesdategesucht review

reifesdategesucht.com is een erotisch dating platform die uitsluitend gebruik maakt van door hun zelf gemaakte fictieve gebruikers. Dit schrijven ze aan de onderkant van hun website weggestopt in het midden van de moeilijk zichtbare tekst. Zo schrijven ze: "De profielen op reifesdategesucht zijn fictief, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk". Voor het versturen van berichtjes moet je geld betalen per chatbericht. Daarbij worden de reacties die je krijgt systematisch verstuurd door hun zelf. Wanneer je hierop reageerd wordt het bericht gevoerd met een chatoperator. Deze personen krijgen gewoonlijk een vergoeding per chatbericht dat ze ontvangen of versturen. Vaak word je binnen de kortste keren na het aanmelden overspoeld door soms honderden berichtjes van zelf gemaakte leden. Hierbij gaat het vooral om aanlokkelijke dames.

Daarnaast proberen de chatters achter de profielen je de gedachte te geven heel veel belangstelling in jou te hebben, en daarbij een afspraakje in het vooruitzicht. Natuurlijk is het hebben van offline dates niet mogelijk is! De prijzen voor het versturen van berichtjes zijn op zijn goedkoopst 0,75 euro per bericht. Voordat je kunt reageren moet je dan wel gelijk credits aanschaffen van €74,99. Anderzijds betaal je al gemakkelijk meer dan €1,- euro per bericht. Uiteindelijk is het in alle gevallen niet mogelijk om echte dates te hebben met de profielen op reifesdategesucht. Al poberen ze vaak genoeg de indruk te wekken dat ze wel je te willen ontmoeten. Doch hebben zij als doel om jou zo lang als het kan je te laten betalen voor credits.

Ingeschreven op reifesdategesucht.com?

Ben je al een gebruiker van reifesdategesucht, dan is ons advies om je daar ook gewoon weer af te melden. Bovendien zijn er wel betere aanbieders waar je wel echte erotische dates kunt scoren. Daarnaast hebben onze experts alvast een rangschikking gemaakt en uit bijna 3000 erotische dating sites de beste alternatieven voor reifesdategesucht.com gevonden. Zoals je kunt verwachten maken deze aanbieders nooit gebruik van neppe profielen of chat operators. Bovendien kun je zelf ieder alternatief vrijblijvend gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste datingsite voor sex dating met echte profielen.