Screenshot van Mijndatingprofiel.nl

Mijndatingprofiel.nl

Laatst bijgewerkt op 25 juli 2021
Bezoek website
  • Accounts zijn vrijwel allemaal gemaakt door deze website zelf Not Safe!
  • Wel credits kopen en kosten bij elk berichtje wat je wilt versturen Not Safe!
  • Berichten verstuurd door een chatcentrale Not Safe!

Mijndatingprofiel is een seks dating site met fictieve profielen. De berichtjes worden daarnaast beantwoord door betaalde chatoperators. Lees wat onze experts over mijndatingprofiel.nl zeggen en waarom deze casual dating website afgeraden wordt door experts. Zie wat betere erotische dating site zijn met eerlijke profielen en zonder ingehuurde berichten centrales

mijndatingprofiel review

mijndatingprofiel is een datingsite met daarop fictieve profielen die door deze website zelf zijn aangemaakt. De chatberichten die je ontvangt worden bijna allemaal beantwoord en verstuurd door eigen chatters die daarvoor een vast bedrag per bericht krijgen. Deze chatoperators weten precies hoe ze jou kunnen aansporen om op hen te reageren, want zodra je op deze berichtjes wilt antwoorden moet je hiervoor betalen per berichtje. Hiervoor moet je vaak ook meteen een bundel vooruitbetalen van minimaal zeventien euro en vijftig cent, oplopend tot wel bijna 220 euro per creditpakket. Hoe de credit pakket des te lager de uitgaven per verstuurd berichtje. Anderzijds betaal je met de meest dure creditpakket nog gewoon minimaal 1 euro 10 per bericht. Bij een aankoop betaal je maar liefst een euro vijfenzeventig per chatbericht. Uiteindelijk is het niet mogelijk om echte ontmoetingen te scoren met de profielen op deze datingsite al doen ze vaak overkomen dat het gewoon kan.

Ingeschreven op Mijndatingprofiel.nl?

Dus ben je ingeschreven op mijndatingprofiel, dan raden wij je aan om je hier ook weer uit te schrijven en om het beter is te gaan proberen bij de betrouwbaardere website voor seks dating zonder fictieve leden. Daarnaast hebben onze experts alvast een selectie gemaakt met de beste alternatieven voor mijndatingprofiel.nl. Bovendien mag je zelf ieder alternatief helemaal gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste alternatieven voor sex dates met echte gebruikers. Deze aanbieders maken derhalve ook nooit gebruik van chatoperators die je proberen om credits te laten aanschaffen. Op deze manier kun je er zelf achter komen welke van deze casual dating websites de beste keuze is voor waar je naar opzoek bent.

mijndatingprofiel account verwijderen

Vaak maken dit soort erotische datingsites het hun gebruikers bijna onmogelijk om je profiel te verwijderen. Natuurlijk wisten de experts de juiste methode te vinden om je hier uit te schrijven. Om je account te verwijderen kun je de stappen hieronder volgen:

  1. Om te beginnen moet je zijn ingelogd op je account daar.
  2. Als tweede surf je naar: "http://mijndatingprofiel.nl/userExtra/deactivate".
  3. Vul je e-mailadres/wachtwoord in en geef een reden voor afmelding.
  4. Druk op de knop "Afmelden" om je registratie definitief te verwijderen
  5. Belangrijk! Als laatst vragen ze je toestemming om jouw email adres te mogen bewaren om je zodoende op de hoogte te kunnen stellen. Klik op de "ANNULEREN" button om jouw account +e-mailadres gegevens voor goed te laten verwijderen uit hun database.

Let op: Je mijndatingprofiel eventuele contact punten en berichtjes ben je dan wel direct kwijt na het verwijderen van je profiel!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
3 / 10
Betrouwbaarheid
3 / 10
Functionaliteiten
3 / 10
Klantenservice
3 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Ferre (46 jaar) 30 mei 2019
Ik raad Mijndatingprofiel.nl niet aan Gelukkig staat het in de gebruikersvoorwaarde, ze maken

Gelukkig staat het in de gebruikersvoorwaarde, ze maken gebruik van fictieve gesprekken en profielen. Om die reden krijgen ze nog wel 2 sterren.

auteur van de beoordeling
Nathan (51 jaar) 17 mei 2019
Ik raad Mijndatingprofiel.nl niet aan Alle profielen hier zijn van het internet af gestolen ik

Alle profielen hier zijn van het internet af gestolen ik herken zoveel foto's die eerder gebruikt zijn op websites waar je niks kan bereiken behalve een lege portomonnee.

auteur van de beoordeling
Charles (48 jaar) 9 mei 2019
Ik raad Mijndatingprofiel.nl niet aan Mijn dating profiel heb ik expres leeg gelaten om het te

Mijn dating profiel heb ik expres leeg gelaten om het te testen. Wat krijg ik ineens voor berichten, wat ben je knap, wat heb ik lekkere interesses en dat soort dergelijke dingen. Als ik dan aangeef en zeg het niet te vertrouwen en ik een foto met kenmerk wil hebben en daar dan niet op wordt ingegaan dan ben je voor mij fake en dan kap ik erbij. Inmiddels heb ik mijn dating profiel verwijdert en zie ik ervan af. Ik geloof er niet meer in, te veel fake en er is niet meer veel te vertrouwen. Het staat er nog steeds zeer beroerd voor, dat internet daten.

auteur van de beoordeling
Wesje (22 jaar) 25 april 2019
Ik raad Mijndatingprofiel.nl niet aan Heb een profiel aangemaakt en direct werd ik gebombardeerd

Heb een profiel aangemaakt en direct werd ik gebombardeerd met berichten van vrouwen. Die vrouwen schreven seks met mij te willen op basis van mijn datingprofiel. Eenmaal in gesprek dan komen de vragen waar geen eind aan blijkt te komen. Een hele vervelende bedoeling om lid van ze te zijn, het is geen doen!