logo Heteseksdate.nl

Heteseksdate.nl

Niet tevreden over Heteseksdate.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • De profielen zijn bijna alleen gemodereerd door deze site zelf Not Safe!
  • Veel betalen voor ieder verstuurd of ontvangen berichtje Not Safe!
  • De berichten worden zowel verstuurd als beantwoord door een chatcentrale Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Heteseksdate is een nep datingsite met door hun zelf aangebrachte fictieve profiele. heteseksdate berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts heteseksdate.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor heteseksdate zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Heteseksdate review

Heteseksdate is een fictieve dating site met door hun zelf gemaakte fictieve profielen. Tevens worden alle berichten verstuurd en beantwoord door chatoperators die vaak een vast bedrag krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Meestal word je binnen de kortste keren na je aanmelding overrompelt met tientallen berichten van deze neppe leden, waarbij het vrijwel altijd gaat om vrouwen. Niettemin proberen de chatoperators je allemaal het gevoel te geven veel belangstelling in je te hebben en snel een date te willen hebben. Zodra je op een berichten wil antwoorden moet je daarvoor per chatbericht vele euro's betalen. Om te kunnen reageren moet je een credit bundel aanschaffen waardoor je minstens tien euro een bundel moet inkopen. Deze bundels lopen op tot €200,00 per creditbundel, en hoe hoger je neemt hoe minder je per verstuurd bericht betaald. Desondanks is het bij al deze profielen nooit mogelijk om echte dates te krijgen, al laten ze vaak genoeg overkomen dat ze het heel graag willen.

Ingeschreven op heteseksdate.nl?

Dus ben je een van de leden van heteseksdate, dan adviseren wij je om je hier ook per direct weer uit te schrijven en het op je gemak te gaan proberen bij de betrouwbaardere website voor sexdating met echte leden. Daarnaast hebben onze datingsite deskundigen alvast een rangschikking gemaakt met de beste alternatieven voor heteseksdate.nl. Bovendien mag je zelf ieder alternatief kosteloos uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste alternatieven voor spannende afspraakjes met echte profielen. Deze aanbieders maken derhalve ook geen gebruik van chatoperators die je proberen om veel geld te laten betalen. Zodoende kun je dus zelf erachter komen welke van deze casual dating websites het meest overeen komt met wat je zoekt.

heteseksdate uitschrijven


Je heteseksdate account verwijderen doe je door de volgende stappen te volgen:

  1. Als eerste stap log je in op je account.
  2. Klik rechtsbovenin op de button "Help".
  3. wat omlaag komt zie je "Verwijder mijn profiel", druk daarop. (directe link "heteseksdate.nl/delete_account").

  4. Druk daarna op de button "Verwijder mijn profiel".
  5. Vervolgens krijg je de vraag "weet je het zeker", druk op de button "JA" en jouw profiel wordt verwijderd.

Let op: Je heteseksdate eventuele tegoed komen direct te vervallen na het verwijderen van je profiel!