logo 247flirten.nl

247flirten.nl

Niet tevreden over 247flirten.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen worden voornamelijk bijgehouden door website zelf Not Safe!
  • Commissie betalen per verstuurd berichtje Not Safe!
  • Berichten verstuurd door chat operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

247flirten is een nep datingsite met door hun zelf aangemaakte fictieve profiele. 247flirten berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts 247flirten.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor 247flirten zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

247flirten review

247flirten is een neppe dating site met door hun zelf gecreëerde fictieve profielen. Tevens worden de reacties verstuurd en beantwoord door chat operators die over het algemeen een vast bedrag krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Vaak word je rap na je registratie overspoeld met vele reacties van deze fake gebruikers, waarbij het vrijwel altijd gaat om mooie vrouwen. Daarnaast proberen de chatters achter de profielen je allemaal de indruk te geven erg veel interesse in je te hebben en snel een ontmoeting te willen regelen. Wanneer je op een van deze chatberichten wil antwoorden moet je hiervoor per bericht een vergoeding. Voordat je kunt reageren moet je credits inkopen waardoor je minstens €10,- een creditpakket moet betalen. Deze creditbundels lopen op tot en met de €200,- per transactie, en hoe grotere bundel je in één keer koopt hoe minder je per bericht moet betalen. Uiteindelijk is het bij al deze profielen niet mogelijk om echte afspraakjes te scoren, al doen ze meestal overkomen dat ze het juist wel willen.

Ingeschreven op 247flirten.nl?

Dus ben je een van de leden van 247flirten, dan raden wij je aan om je hier ook meteen weer uit te schrijven en het op je gemak te gaan proberen bij de betrouwbaardere alternatieven voor seks dating zonder fictieve gebruikers. Daarnaast hebben experts alvast een selectie gemaakt met de beste alternatieven voor 247flirten.nl. Bovendien mag je zelf ieder alternatief gratis uittesten om kennis te maken met deze beste alternatieven voor sex afspraakjes met echte gebruikers. Deze aanbieders maken derhalve ook nooit gebruik van chat operators die je proberen om aan het lijntje te houden. Zodoende kun je er zelf achter komen welke van deze erotische datingwebsites het beste aansluit bij wat je zoekt.

247flirten account verwijderen

Je 247flirten account verwijderen doe je door de volgende stappen te volgen:

  1. Als eerste stap log je in op je account.
  2. Daarna ga je naar "Wijzig account". (of ga direct naar "247flirten.nl/account").
  3. Ga naar beneden tot onderaan de pagina en druk op het kopje "account definitief verwijderen".
  4. Druk als laatst op de knop "OK" om jouw profiel meteen te laten verwijderen.

Let op: Je 247flirten eventuele contact punten ben je wel kwijt na het deactiveren van je account!