logo C-date

C-date

21
Niet tevreden over C-date? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Dating profielen zijn alleen door gebruikers van de site zelf geplaatst Safe!
  • Géén geld betalen bij elk verstuurd bericht Safe!
  • Alle berichten worden beantwoord door gebruikers zelf Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

C-date.nl staat voor casual dating met stijl en op niveau. Experts onderzochten deze datingsite en schreven een uitgebreide review.

C-date Review

C-Date is één van de grootste casual dating platformen wat is opgericht in 2008. Zo is deze site bedoeld voor mensen die opzoek zijn naar een discreet avontuurtje, een geheime relatie of een spannende sexdate.

Zoals gezegd is C Date de grootste casual datingsite wereldwijd en actief in 12 landen, verdeeld over 4 continenten. Doordat CDate style, niveau en erotiek goed hebben weten te combineren bieden zij de gebruikers seksuele spanning en variatie.

C-Dating is dan wel toegankelijk voor seks zoekende van 18 jaar en ouder, maar zij richten zich voornamelijk op de leeftijd van 25 jaar en ouder. Verder zijn alle mannen en vrouwen welkom, zowel hetero als homoseksueel.

Doordat je geheel veilig en anoniem gebruik kunt maken van C-Date maakt het ook niet uit of je single, gebonden of juist getrouwd bent. Bovendien kun je je hier gratis inschrijven en een profiel aanmaken. Hierdoor kun je een goede indruk krijgen van de vele mogelijkheden en functionaliteiten die deze casual datingsite te bieden heeft.

Profielen op C-date

Op c-dating kun je vrij eenvoudig (gratis) een profiel aanmaken. Omdat er een juiste balans gevonden moet worden in discretie en het verifiëren van profielen, kan er zo nu en dan een profiel opduiken die zij beschouwen als misbruik of fake.

Om dit aantal tot een minimum te beperken, zijn ze naast het keuringsbeleid ook zeer actief om dit soort profielen te blokkeren. Daarbij kun je als gebruiker bij twijfel aan echtheid ook melding doen, waardoor dit soort profielen vaak direct door de mand vallen.

Echter zul je hier nooit profielen aantreffen die vanuit C-date zelf worden geproduceerd en toegevoegd op hun website. De profielen die getoond worden zijn van echte mannen en vrouwen die voornamelijk opzoek zijn naar (discrete) seksuele ontmoetingen.

De kwaliteit van de profielen op c-dating ligt als veel hoger dan gemiddeld, daarbij hebben zij perfecte balans tussen mannen en vrouwen. Zo is 48% van de leden een vrouw en 52% een man. Hiermee onderscheiden ze zich eveneens van vrijwel alle andere casual dating aanbieders.

De chatgesprekken en berichten op C-date

C-date heeft een zeer goede berichtensysteem, waarbij je als premium gebruiker onbeperkt berichten kunt sturen. Hierdoor kun je dus voor een vast bedrag, de gehele maand ongelimiteerd berichten versturen en beantwoorden.

De berichten en chats op C-date zijn uitsluitend tussen echte geverifieerde gebruikers. Er worden dus ook geen chat operators ingezet om je aan het lijntje te houden.

Doordat ze geen gebruik maken van fictieve profielen of chat operators, krijg je uiteraard wel minder berichten en respons. Desondanks worden gemiddeld 72% van de berichten beantwoord en zijn deze daarnaast wel van echte deelnemers.

C-Date veilig en betrouwbaar?

Volgens vele gebruikers en vergelijkingssites is c date de ideale keuze om een discreet een spannende date te regelen. Zo beweren ze zelfs een slagingspercentage van 72% te hebben.

De website is goed beveiligd met met een goede kwaliteit https verbinding met 128-bit SSL encryptie. Zo biedt deze casual datingsite hun leden een maximale beveiliging tegen oplichters en fraudeurs met succesvolle technieken.

Bovendien heeft c-dating een actieve klantenservice die snelle en professionele support bieden. Deze kun je op ieder moment raadplegen voor hulp of klachten.

Daarnaast lezen we op vele sites terug dat de klanten voornamelijk tevreden zijn over de service en de resultaten. Dit zijn eveneens belangrijke punten waaruit blijkt dat deze site betrouwbaar en functioneel is.

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
5 / 10
Betrouwbaarheid
5 / 10
Functionaliteiten
5 / 10
Klantenservice
3 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Stillegenieter56 (63 jaar) 10 Mar 2019
Ik raad C-date niet aan Het schijnt dat ik reeds ingeschreven sta,daar mijn

Het schijnt dat ik reeds ingeschreven sta,daar mijn enigste e-mailadres bij u bekend is,e/o ik niet kan gebruiken! Graag zou ik van u wat informatie willen betreffende uw datingssite. Hoe betrouwbaar/succesvol is uw datingssite? Wat zijn de kosten? Gaat dat per maand/ kwartaal/half jaar/jaar,en zijn de kosten bij per kwartaal/half jaar/jaar,maandelijks ook goedkoper? Gezien dat mijn financiën,dat via de GKB gaat,zou ik graag willen weten of ik dan ook lid kan worden via uw site! Voor zover ik weet kan de betaling niet via automatische afschrijving. Indien ik meer weet over de kosten,en ik kan gewoon lid worden van uw site,ondanks dat mijn geld via de GKB gaat,dan zal ik proberen of het toch automatisch afgeschreven kan worden.Ik wacht eerst uw antwoordt af! Alvorens mij dank! Vriendelijke groeten. SjVeldmans

auteur van de beoordeling
C.a.Goudriaan (63 jaar) 18 Nov 2018
Ik raad C-date aan Ik zoek een man die lekker neuken kan maar op een nette

Ik zoek een man die lekker neuken kan maar op een nette manier hij moet ook gelovig zijn want ik ben Nederlands hervormd

auteur van de beoordeling
Maurits (31 jaar) 08 Oct 2018
Ik raad C-date aan c-date is ook wel bekend onder de naam c-dating, wat

c-date is ook wel bekend onder de naam c-dating, wat eigenlijk meer een nettere casual datingsite. Daarbij heeft deze casual datingsite alleen echte profielen en zijn er ook aardig wat actief. Als je het mij vraagt is c date nog een van de weinige sites waar je nog een passievolle date met een leuke vrouw kunt regelen. Ook vind ik de kosten meevallen als je het vergelijkt met andere erotische datingsite waar je vaak genoeg zelfs per bericht moet betalen. Op sites met creditsysteem ben je al tientallen euro's kwijt om een gesprek goed opgang te brengen. Hier kun je onbeperkt berichten sturen voor een vast bedrag. Beter!