logo 18dating.nl

18dating.nl

Niet tevreden over 18dating.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen zijn voornamelijk geproduceerd door de beheerders zelf Not Safe!
  • Wel muntensysteem en kosten per privé bericht wat je wilt versturen Not Safe!
  • Vrijwel alle verstuurd en beantwoord door inghuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

18dating is een nep datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profiele. 18dating berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts 18dating.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor 18dating zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

18dating review

18dating is een fictieve datingwebsite met door hun zelf ontwikkelde fake profielen. Daarnaast worden alle berichtjes verstuurd en beantwoord door chatoperators die over het algemeen betaald krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Na alle waarschijnlijkheid word je rap na je registratie overladen met soms honderden reacties van deze fictieve profielen, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om goed uitziende vrouwen. Daarnaast proberen de chatoperators je allemaal de indruk te geven heel veel interesse in je te hebben en snel een afspraakje te willen hebben. Wanneer je op een chatberichten wil ingaan moet je hiervoor per bericht geld. Voordat je kunt reageren moet je een credit bundel kopen waarmee je minstens voor tien euro een creditpakket moet nemen. De kosten lopen op tot en met de €200,- per transactie, en hoe meer je koopt hoe minder je per credit moet betalen. Vervolgens is het niet mogelijk om echte afspraakjes te hebben, al beweren ze bijna altijd dat ze dat heel graag willen.

Ingeschreven op 18dating.nl?

Dus ben je een van de leden van 18dating, dan adviseren wij je om je hier ook meteen weer af te melden en het eens te gaan proberen bij de betere aanbieders voor seks dating met echte profielen. Tevens hebben experts alvast een lijst gemaakt van de beste alternatieven voor 18dating.nl. Bovendien kun je zelf elk alternatief 100% gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste alternatieven voor spannende afspraakjes met echte vrouwen. Deze datingsites maken derhalve ook geen gebruik van chatoperators die je proberen om aan het lijntje te houden. Zodoende kun je dus zelf erachter komen welke sexdating websites het beste aansluit bij waar je naar opzoek bent.

18dating uitschrijven


Je 18dating account verwijderen doe je als volgt:

  1. Als eerste stap log je in op je account.
  2. Druk in de rechter bovenhoek op het kopje "Help".
  3. Onderin het menu wat omlaag komt staat "Verwijder mijn profiel", klik daarop. (directe link "18dating.nl/delete_account").

  4. Klik daarna op de knop "Verwijder mijn profiel".
  5. Daarna krijg je de melding "weet je het zeker", druk op de "JA" knop en jouw account wordt compleet verwijderd.

Let op: Je 18dating eventuele credits ben je dan wel direct kwijt hierna!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Ernst (49 jaar) 01 Jul 2018
Ik raad 18dating.nl niet aan Dating via internet is altijd al oplichting

Dating via internet is altijd al oplichting geweest. Zal het ook altijd blijven!