logo Wilnusex.nl

Wilnusex.nl

9
Niet tevreden over Wilnusex.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • De profielen zijn bijna alleen gemodereerd door de website zelf Not Safe!
  • Gebruikt een muntensysteem en kosten bij elk bericht wat je wilt versturen Not Safe!
  • Berichten worden zowel verstuurd als beantwoord door betaalde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Wilnusex is een fake datingsite die gebruik maken van door hunzelf gemaakte neppe profielen. De berichtjes worden beantwoord door ingehuurde chatters. Kom er achter wat onze experts over wilnusex.nl zeggen en waarom deze casual dating website wordt afgeraden door SafeDate. Kom erachter wat de beste alternatieven zijn voor wilnusex, met echte profielen en zonder ingehuurde chatters

Wilnusex review

Wilnusex is een fake casual datingwebsite die gebruik maken van zelf gemaakte fictieve profielen. Daarbij worden conversaties verstuurd en beantwoord door ingehuurde chatoperators die over het algemeen een vast bedrag krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Meestal word je binnen de kortste keren na je inschrijving overspoeld met overdreven veel berichten van deze neppe profielen, waarbij het meestal gaat om sexy meiden. Daarnaast proberen de chatters achter de profielen je allemaal de indruk te geven erg veel belangstelling in je te hebben en snel een ontmoeting te willen regelen. Wanneer je op zo'n berichtjes wil ingaan moet je hiervoor per bericht een vergoeding. Om te kunnen reageren moet je een creditpakket kopen waarmee je minimaal €10,- credits moet kopen. De kosten lopen op tot 250 euro per transactie, en hoe hoger je betaald hoe minder je per credit moet betalen. Uiteindelijk is het niet mogelijk om fysieke dates te krijgen, al wekken ze meestal de indruk dat ze dat heel graag willen.

Ingeschreven op Wilnusex.nl?

Toevallig een van de leden van wilnusex? Wij adviseren je om je daar per direct account op te zeggen en om het beter is te gaan proberen bij de betere aanbieders voor seks dating zonder fictieve gebruikers. Bovendien hebben onze experts alvast een selectie gemaakt van de beste alternatieven voor wilnusex.nl. Bovendien mag je zelf ieder alternatief 100% gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste alternatieven voor spannende dates met echte dames. Deze datingsites maken tevens ook geen gebruik van betaalde chatters om te proberen je uit te lokken om te betalen. Zodoende kun je er dus erachter komen welke van deze erotische datingwebsites het beste alternatief is voor wat je zoekt.

wilnusex uitschrijven

Om jouw inschrijving op wilnusex te verwijderen moet je de volgende stappen volgen:

  1. Als eerste moet je inloggen op je account.
  2. Als tweede klik je op het kopje "Help".
  3. Scroll wat naar beneden om op de link "Lidmaatschap stoppen" te klikken. (directe link "wilnusex.nl/uitschrijven").
  4. Hierna krijg je de bevestigingsmail om je inschrijving permanent te verwijderen. Na het klikken op de bevestigingslink wordt je registratie meteen verwijderd.

Let op: Je wilnusex eventuele credits en berichten komen direct te vervallen na het deactiveren van je account!