logo Stoutedate.nl

Stoutedate.nl

Niet tevreden over Stoutedate.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
 • Dating profielen worden voornamelijk bijgehouden door website zelf Not Safe!
 • Gebruikt een credits kopen dus kosten bij elk berichtje wat je wilt versturen Not Safe!
 • De berichten worden zowel verstuurd als beantwoord door chatoperators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Stoutedate is een fictieve datingsite dat gebruik maakt van door hunzelf gemodereerde fictieve profielen. De berichtjes worden beantwoord door betaalde chat operators. Kom er achter wat de experts van stoutedate.nl vinden en waarom deze datingsite afgeraden wordt door ons. Ontdek wat de beste alternatieven zijn voor stoutedate, met goed gecontroleerde profielen en zonder eigen chatoperators

Stoutedate review

Stoutedate is een fictieve erotische dating site dat gebruik maakt van zelf gemaakte nep profielen. Tevens worden alle conversaties verstuurd en beantwoord door eigen chat operators die veelal betaald krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Gewoonlijk word je direct na je inschrijving overspoeld met tig tallen berichtjes van deze neppe profielen, waarbij het meestal gaat om knappe vrouwen. Bovendien proberen de chatoperators je allemaal het gevoel te geven heel veel interesse in je te hebben en graag een afspraakje te willen plannen. Wanneer je op een van die berichten wil reageren moet je hiervoor per chatbericht een vergoeding. Om te kunnen reageren moet je een bundel kopen waardoor je op z'n minst voor tien euro een creditbundel moet nemen. Deze creditpakketten lopen op tot €250,00 per creditbundel, en hoe grotere bundel je betaald hoe minder je per verstuurd bericht betaald. Echter is het nooit mogelijk om echte ontmoetingen te krijgen, al doen ze meestal overkomen dat ze het wel graag willen.

Ingeschreven op Stoutedate.nl?

Toevallig een van de gebruikers van stoutedate? Wij adviseren je om je ook gewoon account op te zeggen en om het beter te proberen bij de betrouwbaardere website voor seksdating met echte profielen. Uiteraard hebben onze experts alvast een lijst gemaakt van de beste alternatieven voor stoutedate.nl. Bovendien kun je zelf elk alternatief kosteloos uittesten om kennis te maken met deze beste alternatieven voor sex afspraakjes met echte gebruikers. Deze partijen maken derhalve ook geen gebruik van betaalde chatters die je proberen om tegoed te laten kopen. Hierdoor kun je dus zelf erachter komen welke casual dating sites het meest overeen komt met wat je zoekt.

stoutedate profiel verwijderen

Om jouw registratie op stoutedate te verwijderen kun je de stappen hieronder volgen:

 1. Als eerste moet je inloggen op je account.
 2. Vervolgens klik je op de button "Help".
 3. Ga wat naar beneden om op de link "Lidmaatschap stoppen" te klikken. (of ga direct naar "stoutedate.nl/uitschrijven").
 4. Hierna sturen ze je de bevestigingslink om je registratie meteen te verwijderen. Na het klikken op de link is je registratie geheel verwijderd.

Let op: Je stoutedate eventuele credits en berichten raak je wel kwijt hierna!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
3 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
torres (60 jaar) 13 Jan 2023
Ik raad Stoutedate.nl niet aan Gewoon een ordinaire sekssite

Niet meer dan een wat je vroeger had een pieplijn dus beloftes niet via de telefoon maar via app een ordinaire sekslijn heeft niets te maken met een datesite puur winst maken over de rug van zoekende

 • niks
 • totaal niks
 • super niks
 • belazerd
 • behoorlijk belazerd
 • super belazerd