logo Flirtmet40plus.nl

Flirtmet40plus.nl

Niet tevreden over Flirtmet40plus.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Dating profielen zijn voornamelijk ontwikkeld door de beheerders zelf Not Safe!
  • Veel geld betalen per verstuurd of ontvangen bericht Not Safe!
  • Vrijwel alle verstuurd door ingehuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Flirtmet40plus is een nep datingsite met door hun zelf aangemaakte fictieve profielen. flirtmet40plus berichten worden beantwoord door betaalde chat operator. Lees waarom onze experts flirtmet40plus.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor flirtmet40plus zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Flirtmet40plus review

flirtmet40plus.nl is een casual dating site die gebruik maakt van door hun zelf toegevoegde fictieve leden. Dit wordt tevens bevestigd aan de onderkant van hun website verstopt tussen de lastig te lezen tekst. Zo zeggen ze: "De profielen op flirtmet40plus zijn fictief, fysieke afspraken zijn niet mogelijk". Bij het beantworden van chatberichten moet je betalen per bericht. Tevens worden alle berichten die je binnen krijgt automatisch verstuurd door chat operators. Zodra je daarop in gaat wordt het chatbericht gevoerd met een ingehuurde chat operator. Deze personen krijgen vaak een vaste commissie per chatbericht dat ze ontvangen of versturen. Daarbij word je kort na de inschrijving overvallen door inkomende chat berichten van deze gemodereerde gebruikers. Hierbij gaat het bijna altijd om knappe vrouwen.

Daarnaast proberen ze je allemaal de indruk te geven ontzettend veel interesse in je te hebben, al dan niet met een afspraakje in . Natuurlijk is het hebben van fysieke ontmoetingen niet mogelijk is! De kosten voor het versturen van chat berichten zijn ten minste 75 cent per bericht. Daarvoor moet je dan wel een credit bundel kopen van €74,99. Anderzijds betaal je al gauw meer dan €1,- per chatbericht. Echter is het niet mogelijk om echte dates te scoren met de profielen op flirtmet40plus. Al beweren ze vaak genoeg dat ze wel je beter te willen leren kennen. Doch hebben deze chatters als enige doel om jou zo lang als het kan je te laten betalen voor credits.

Ingeschreven op flirtmet40plus.nl?

Heb je je toch aangemeld flirtmet40plus, dan raden wij je aan om je daar ook direct weer uit te schrijven. Daarentegen zijn er wel betere opties waar je wel echte seks dates kunt regelen. Bovendien hebben onze datingsite deskundigen alvast een overzicht gemaakt en uit meer dan 3000 sexdate platforms de beste alternatieven voor flirtmet40plus.nl geselecteerd. Uiteraard maken deze aanbieders geen gebruik van neppe profielen of chatoperators. Bovendien kun je zelf elk alternatief vrijblijvend gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste datingsite voor sex afspraakjes met echte vrouwen.