logo 40plus-dating.nl

40plus-dating.nl

10
Niet tevreden over 40plus-dating.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen en foto's zijn voornamelijk geplaatst door beheerders zelf Not Safe!
  • Hoge kosten betalen bij elk verstuurd of ontvangen bericht Not Safe!
  • Alle berichten worden zowel verstuurd als beantwoord door robots of operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

40plus-dating is een nep datingsite met door hun zelf aangebrachte fictieve profiele. 40plus-dating berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts 40plus-dating.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor 40plus-dating zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

40plus-dating review

40plus-dating is een fake dating website met door hun zelf aangemaakte fake profielen. Daarbij worden de conversaties verstuurd en beantwoord door chatters die gewoonlijk betaald krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Na alle waarschijnlijkheid word je rap na je inschrijving overrompelt met tientallen berichtjes van deze gemodereerde gebruikers, waarbij het meestal gaat om mooie dames. Bovendien proberen ze je allemaal het idee te geven veel belangstelling in je te hebben en snel een afspraakje te willen plannen. Zodra je op een van deze berichten wil reageren moet je daarvoor per chatbericht betalen. Voordat je kunt reageren moet je een creditpakket vooruitbetalen waardoor je minstens tien euro een creditbundel moet aanschaffen. De kosten lopen op tot €200,00 per transactie, en hoe grotere bundel je neemt des te minder je per credit betaald. Vervolgens is het niet mogelijk om fysieke afspraakjes te regelen, al zeggen ze in de meeste gevallen dat ze dat wel graag willen.

Ingeschreven op 40plus-dating.nl?

Dus ben je een van de profielen op 40plus-dating, dan is ons advies om je hier ook gewoon weer af te melden en om het gewoon te proberen bij de betrouwbaardere website voor casual dating zonder fictieve gebruikers. Bovendien hebben experts alvast een rangschikking gemaakt van de beste alternatieven voor 40plus-dating.nl. Bovendien mag je zelf elk alternatief kosteloos uittesten om een indruk te krijgen van deze beste datingsite voor sexdates met echte dames. Deze partijen maken tevens ook geen gebruik van chat operators om te proberen je veel geld te laten betalen. Zodoende kun je dus zelf erachter komen welke casual dating websites het beste alternatief is voor waar je naar opzoek bent.

40plus-dating account verwijderen


Je 40plus-dating account verwijderen doe je door de volgende stappen te volgen:

  1. Voor de eerste stap log je in op je account.
  2. Druk in de rechter bovenhoek op de link "Help".
  3. Onderaan het menu wat omlaag komt vind je "Verwijder mijn profiel", klik daarop. (of ga direct naar "40plus-dating.nl/delete_account").

  4. Klik dan daarna op de button "Verwijder mijn profiel".
  5. Vervolgens krijg je de melding "weet je het zeker", druk op de button "JA" en jouw profiel wordt compleet verwijderd.

Let op: Je 40plus-dating eventuele credits komen direct te vervallen na deze aktie!