logo Eroafspraak.nl

Eroafspraak.nl

Niet tevreden over Eroafspraak.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Accounts worden vrijwel allemaal geproduceerd door website zelf Not Safe!
  • Dure credits betalen per verstuurd of ontvangen berichtje Not Safe!
  • Alle berichten worden zowel verstuurd als beantwoord door een chatcentrale Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Eroafspraak is een nep datingsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profiele. eroafspraak berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts eroafspraak.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor eroafspraak zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Eroafspraak review

Eroafspraak is een fictieve dating website met door hun zelf ontwikkelde fictieve profielen. Daarnaast worden alle conversaties verstuurd en beantwoord door chat operators die vaak een vergoeding krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Waarschijnlijk word je rap na je inschrijving overrompelt met vele berichten van deze neppe profielen, waarbij het vrijwel altijd gaat om mooie dames. Niettemin proberen de chatters achter de profielen je allemaal het idee te geven heel veel belangstelling in je te hebben en echt een date te willen hebben. Wanneer je op een van deze chatberichten wil reageren moet je hiervoor per chatbericht vele euro's betalen. Om te kunnen reageren moet je een creditpakket inkopen waardoor je minimaal €10,- een creditpakket moet kopen. Deze bundels lopen op tot en met de €200,- per creditbundel, en hoe meer je neemt hoe minder je betaald per bericht. Echter is het bij al deze profielen nooit mogelijk om echte ontmoetingen te hebben, al zeggen ze bijna altijd dat ze dit wel graag willen.

Ingeschreven op eroafspraak.nl?

Dus ben je een gebruiker van eroafspraak, dan adviseren wij je om je hier ook gewoon weer uit te schrijven en om het beter is te gaan proberen bij de betrouwbaardere aanbieders voor sex dating zonder fictieve profielen. Uiteraard hebben onze datingsite deskundigen alvast een selectie gemaakt van de beste alternatieven voor eroafspraak.nl. Bovendien kun je zelf elk alternatief vrijblijvend gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste alternatieven voor spannende dates met echte dames. Deze datingsites maken derhalve ook nooit gebruik van chatoperators om te proberen je een creditpakket te laten kopen. Op deze manier kun je er zelf achter komen welke van deze datingwebsites het meest overeen komt met wat je zoekt.

eroafspraak profiel verwijderen

Je eroafspraak account verwijderen gaat als volgt:

  1. Om te beginnen log je daar in op de website.
  2. Vervolgens ga je naar "Mijn profiel".
  3. Druk vervolgens op het tandwiel icoontje (directe link "eroafspraak.nl/instellingen").
  4. Helemaal onder aan de pagina druk je op de button "definitief opheffen van mijn account" .
  5. Druk als laatst op de knop "OK" om jouw profiel voor goed te verwijderen.

Let op: Je eroafspraak eventuele tegoed komen direct te vervallen na het verwijderen van je profiel!