logo Yives.nl

Yives.nl

Niet tevreden over Yives.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Accounts worden voornamelijk ontwikkeld door de beheerders zelf Not Safe!
  • Veel betalen bij elk verstuurd berichtje Not Safe!
  • Vrijwel alle verstuurd en beantwoord door robots of operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 juli 2021

Yives is een nep datingsite met door hun zelf aangebrachte fictieve profiele. yives berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts yives.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor yives zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Yives review

Yives is een fake datingwebsite met door hun zelf aangemaakte fictieve profielen. Daarnaast worden alle reacties verstuurd en beantwoord door chatoperators die over het algemeen een commissie krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Gewoonlijk word je kort na je aanmelding overspoeld met overdreven veel reacties van deze neppe gebruikers, waarbij het vrijwel altijd gaat om mooie meiden. Niettemin proberen de chatters achter de profielen je allemaal de indruk te geven heel veel belangstelling in je te hebben en graag een ontmoeting te willen plannen. Zodra je op zo'n berichtjes wil antwoorden moet je hiervoor per bericht geld. Voordat je kunt reageren moet je een credit bundel vooruitbetalen waarmee je ten minste voor 10 euro een creditpakket moet inkopen. De kosten lopen op tot €200,00 per creditpakket, en hoe meer je in één keer koopt hoe minder je per bericht betaald. Desondanks is het in vrijwel alle gevallen nooit mogelijk om offline afspraakjes te krijgen, al doen ze veelal overkomen dat ze dit wel willen.

Ingeschreven op yives.nl?

Dus ben je lid van yives, dan adviseren wij je om je hier ook weer uit te schrijven en het eens te proberen bij de betere website voor sexdating zonder gemodereerde profielen. Uiteraard hebben onze experts alvast een selectie gemaakt van de beste alternatieven voor yives.nl. Bovendien kun je zelf elk alternatief vrijblijvend gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste datingsite voor spannende afspraakjes met echte vrouwen. Deze datingsites maken tevens ook geen gebruik van betaalde chatters om te proberen je uit te lokken om te betalen. Zodoende kun je er zelf achter komen welke van deze casual dating sites het beste alternatief is voor jou.

yives account verwijderen


Je yives account verwijderen doe je door de volgende stappen te volgen:

  1. Als eerste stap log je in op de website.
  2. Klik rechtsbovenin op de button "Help".
  3. Onderin het menu wat omlaag schuift vind je "Verwijder mijn profiel", druk daarop. (directe link "yives.nl/delete_account").

  4. Druk dan daarna op de knop "Verwijder mijn profiel".
  5. Daarna krijg je de melding "weet je het zeker", druk op de "JA" button en jouw account wordt direct verwijderd.

Let op: Je yives eventuele credits raak je wel na het verwijderen van je account!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Micheal (66 jaar) 3 juni 2019
Ik raad Yives.nl niet aan Al maanden doet de website het al niet meer en was nu al

Al maanden doet de website het al niet meer en was nu al een periode in contact met een dame, kan ik nu vergeten slechte service.