logo Instasex.nl

Instasex.nl

Niet tevreden over Instasex.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen en foto's zijn vrijwel allemaal bijgehouden door deze site zelf Not Safe!
  • Gebruikt een credits en kosten per berichtje wat je verstuurd Not Safe!
  • Alle berichten worden verstuurd door chatoperators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Instasex is een nep datingsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profiele. instasex berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts instasex.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor instasex zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Instasex review

Instasex is een neppe dating website met door hun zelf gemaakte nep profielen. Daarnaast worden de reacties verstuurd en beantwoord door berichten centrales die gewoonlijk een vergoeding krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Waarschijnlijk word je meteen na je aanmelding overladen met veel reacties van deze fictieve gebruikers, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om knappe vrouwen. Daarnaast proberen de chatoperators je allemaal het gevoel te geven heel veel interesse in je te hebben en snel een date te willen plannen. Wanneer je op zo'n berichtjes wil ingaan moet je hiervoor per chatbericht een vergoeding. Daarvoor moet je credits vooruitbetalen waardoor je minimaal tien euro een creditbundel moet aanschaffen. Deze creditbundels lopen op tot en met de €200,- per transactie, en hoe meer je betaald des te minder je hoeft te betalen. Uiteindelijk is het bij al deze profielen niet mogelijk om offline afspraakjes te regelen, al wekken ze vaak de indruk dat ze het juist wel willen.

Ingeschreven op instasex.nl?

Dus ben je een van de gebruikers van instasex, dan adviseren wij je om je hier ook meteen weer af te melden en het eens te gaan proberen bij de betere opties voor erotische dating zonder fictieve profielen. Uiteraard hebben experts alvast een rangschikking gemaakt met de beste alternatieven voor instasex.nl. Bovendien kun je zelf ieder alternatief vrijblijvend gratis uittesten om kennis te maken met deze beste alternatieven voor sex dating met echte gebruikers. Deze partijen maken tevens ook geen gebruik van chatoperators om te proberen je uit te lokken om te betalen. Zodoende kun je er dus erachter komen welke casual dating websites het meest overeen komt met wat je zoekt.

instasex profiel verwijderen


Je instasex account verwijderen doe je als volgt:

  1. Voor de eerste stap log je in op de website.
  2. Klik rechtsboven in de hoek op de link "Help".
  3. Onderin het menu wat omlaag komt zie je staan "Verwijder mijn profiel", klik daarop. (of surf naar "instasex.nl/delete_account").

  4. Druk daarna op de knop "Verwijder mijn profiel".
  5. Als laatste krijg je de melding "weet je het zeker", druk op de "JA" button en jouw account wordt permanent verwijderd.

Let op: Je instasex eventuele contact punten raak je wel na het verwijderen van je account!