logo Datingineigenland.nl

Datingineigenland.nl

Niet tevreden over Datingineigenland.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Dating profielen zijn vrijwel allemaal gemaakt door de beheerders zelf Not Safe!
  • Veel betalen voor ieder verstuurd of ontvangen berichtje Not Safe!
  • Alle berichten worden beantwoord door chatoperators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Datingineigenland is een nep datingsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profiele. datingineigenland berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts datingineigenland.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor datingineigenland zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Datingineigenland review

Datingineigenland is een fake datingwebsite met door hun zelf aangemaakte nep profielen. Tevens worden alle berichten verstuurd en beantwoord door chatoperators die veelal een commissie krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Waarschijnlijk word je binnen de kortste keren na je inschrijving overladen met tientallen berichten van deze fake leden, waarbij het meestal gaat om aantrekkelijke vrouwen. Niettemin proberen deze profielen je allemaal het idee te geven heel veel belangstelling in je te hebben en graag een date te willen plannen. Wanneer je op zo'n chatberichten wil reageren moet je hiervoor per chatbericht een bedrag betalen. Voordat je kunt reageren moet je een creditpakket inkopen waarmee je ten minste 10 euro een creditpakket moet nemen. Deze bundels lopen op tot over de 200 euro per creditbundel, en hoe meer je betaald des te minder je per berichtje betaald. Daarna is het bij al deze profielen niet mogelijk om echte afspraakjes te hebben, al zeggen ze in de meeste gevallen dat ze dat juist wel willen.

Ingeschreven op datingineigenland.nl?

Dus ben je lid van datingineigenland, dan is ons advies om je hier ook weer af te melden en het eens te proberen bij de betere aanbieders voor sexdating met echte gebruikers. Daarnaast hebben onze datingsite deskundigen alvast een rangschikking gemaakt van de beste alternatieven voor datingineigenland.nl. Bovendien mag je zelf ieder alternatief 100% gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste opties voor sex afspraakjes met echte profielen. Deze partijen maken derhalve ook nooit gebruik van chatoperators die je proberen om aan het lijntje te houden. Kortom zo kun je er zelf achter komen welke van deze casual dating sites het beste aansluit bij wat je zoekt.

datingineigenland profiel verwijderen

Je datingineigenland account verwijderen gaat als volgt:

  1. Om te beginnen log je in op je account.
  2. Vervolgens ga je naar "Wijzig account". (directe link "datingineigenland.nl/account").
  3. Scroll naar beneden tot onderaan de pagina en klik op het kopje "account definitief verwijderen".
  4. Klik als laatst op de button "OK" om jouw profiel voor goed te laten verwijderen.

Let op: Je datingineigenland eventuele contact punten ben je wel kwijt na het verwijderen van je profiel!