logo Kinkydating.eu

Kinkydating.eu

25
Niet tevreden over Kinkydating.eu? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Dating profielen worden voornamelijk aangemaakt door deze site zelf Not Safe!
  • Hoge kosten betalen bij elk verstuurd of ontvangen berichtje Not Safe!
  • Berichten verstuurd en beantwoord door chatoperators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Kinkydating-eu is een seks datingsite met neppe profielen. De berichtjes worden beantwoord door betaalde chat operators. Kom er achter wat experts over kinkydating.eu zeggen en waarom deze erotische datingsite wordt afgeraden door ons. Ontdek wat de betere seks dating site zijn met echte profielen en zonder chatoperators

kinkydating-eu review

kinkydating-eu is een casual datingsite dat gebruik maakt van fake profielen die door hunzelf zijn toegevoegd. De berichten die je ontvangt worden hierbij geschreven door eigen chatters die daarvoor een vergoeding krijgen. Deze chatoperators weten precies hoe zij een gesprek tot stand kunnen houden, want wanneer je op een van hun berichtjes wilt ingaan moet je hiervoor betalen per berichtje. Hiervoor moet je vaak direct een dure credit bundel inkopen van minstens meer dan €17,- tot wel 219,50 euro per aankoop. Hoe groter het aankoop bedrag des te lager de prijs per berichtje. Niettemin betaal je bij het grootste credit-pakket als nog gewoon minimaal 1 euro 10 per verstuurd bericht. Bij de meest voordelige aankoop kost het je zomaar €1,75 per bericht. Vervolgens is het in vrijwel alle gevallen nooit mogelijk om echte afspraakjes te scoren al wekken ze vaak de indruk dat dit gewoon kan.

Ingeschreven op Kinkydating.eu?

Dus ben je lid van kinkydating-eu, dan is ons advies om je hier ook gewoon weer af te melden en om het beter is te proberen bij de betrouwbaardere aanbieders voor sexdating zonder gemodereerde gebruikers. Bovendien hebben experts alvast een selectie gemaakt van de beste alternatieven voor kinkydating.eu. Bovendien mag je zelf elk alternatief vrijblijvend gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste alternatieven voor sex afspraakjes met echte vrouwen. Deze partijen maken tevens ook nooit gebruik van chatoperators om te proberen je geld af te troggelen. Kortom zo kun je er zelf achter komen welke van deze datingsites de beste keuze is voor waar je naar opzoek bent.

kinkydating-eu profiel verwijderen

Vaak maken dit soort datingwebsites het hun leden zo onbegrijpelijk als mogelijk om je hier uit te schrijven. Daarentegen wisten onze experts de juiste manier te vinden om je hier uit te schrijven. Om je account op te zeggen kun je de volgende stappen uitvoeren:

  1. Als eerste moet je zijn ingelogd op de website.
  2. Daarna ga je direct naar: "http://kinkydating.eu/user/area/deactivate".
  3. Vul je e-mailadres in waarmee je bent aangemeld.
  4. Druk op de knop "Permanent Verwijderen" om je registratie te verwijderen

Let op: Je kinkydating-eu eventuele resterende credits en berichten gaan verloren na het deactiveren van je account!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Juub (37 jaar) 22 mei 2019
Ik raad Kinkydating.eu niet aan De site maakt gebruik van fictieve profielen, toch willen

De site maakt gebruik van fictieve profielen, toch willen ze beweren dat ze een datingsservice aanbieden dat klopt voor geen ene kant.

auteur van de beoordeling
Hondaar (48 jaar) 14 mei 2019
Ik raad Kinkydating.eu niet aan Ze zijn veel dingen bijvoorbeeld oplichters, fraudeurs

Ze zijn veel dingen bijvoorbeeld oplichters, fraudeurs etc. maar kinky? ho maar dat zit er hier niet in ze willen alleen je persoongegevens hebben niet aan mee doen laat je niet misleiden!

auteur van de beoordeling
Samen (39 jaar) 22 Apr 2019
Ik raad Kinkydating.eu niet aan Wij zijn samen heel kinky dus dan kom je al gouw op zo;#

Wij zijn samen heel kinky dus dan kom je al gouw op zo'n site terecht. Maar hoe lang moet je wachten op een date, dat lijkt mij niet drie maanden. Dus hebben we samen besloten om er maar mee te stoppen. Wij weten het niet meer en zijn bang om weer zoveel geld kwijt te raken voor niets.

auteur van de beoordeling
Dex (25 jaar) 21 Jul 2018
Ik raad Kinkydating.eu niet aan Er is er geen een in een half jaar tijd die mij een

Er is er geen een in een half jaar tijd die mij een passend voorstel heeft gedaan. Ik moet maar geduld hebben, nou weet je, mijn geduld is op. En helemaal na een half jaar chatten.