logo Whatsappneuken.nl

Whatsappneuken.nl

9
Niet tevreden over Whatsappneuken.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen worden bijna alleen beheerd door de website zelf Not Safe!
  • Credits betalen bij elk verstuurd bericht Not Safe!
  • Vrijwel alle verstuurd door ingehuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Whatsappneuken is een nep erotische dating site dat gebruik maakt van door hunzelf aangebrachte fictieve profielen. Ook worden berichtjes beantwoord door betaalde berichten centrales. Lees wat onze experts onderzochten op whatsappneuken.nl en waarom deze datingwebsite wordt afgeraden door de experts. Kom erachter wat betere alternatieven zijn voor whatsappneuken, met eerlijke profielen en zonder eigen chatoperators

Whatsappneuken review

Whatsappneuken is een neppe erotische dating website met daarop aangemaakte fictieve profielen. Daarnaast worden alle berichten verstuurd en beantwoord door eigen berichten centrales die veelal een vergoeding krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Meestal word je kort na je inschrijving overladen met tig tallen chatberichten van deze gemodereerde profielen, waarbij het vrijwel altijd gaat om mooie vrouwen. Daarnaast proberen ze je allemaal de indruk te geven veel belangstelling in je te hebben en echt een date te willen regelen. Zodra je op een van deze berichtjes wil ingaan moet je daarvoor per bericht meer dan één euro betalen. Om te kunnen reageren moet je een bundel inkopen waarmee je ten minste €10,- een creditbundel moet inkopen. Deze creditpakketten lopen op tot en met de €250,- per creditpakket, en hoe grotere bundel je neemt des te minder je per berichtje betaald. Uiteraard is het bij al deze profielen nooit mogelijk om echte dates te scoren, al doen ze vaak genoeg overkomen dat ze dit juist graag willen.

Ingeschreven op Whatsappneuken.nl?

Toevallig aangemeld op whatsappneuken? Wij raden je aan om je gewoon uit te schrijven en het op je gemak te proberen bij de betrouwbaardere opties voor casual dating zonder fictieve profielen. Uiteraard hebben experts alvast een overzicht gemaakt met de beste alternatieven voor whatsappneuken.nl. Bovendien mag je zelf ieder alternatief kosteloos uittesten om kennis te maken met deze beste alternatieven voor sex afspraakjes met echte vrouwen. Deze aanbieders maken derhalve ook nooit gebruik van chatoperators die je proberen om geld af te troggelen. Zodoende kun je erachter komen welke van deze datingwebsites het beste alternatief is voor waar je naar opzoek bent.

whatsappneuken account verwijderen

Om je inschrijving op whatsappneuken te verwijderen moet je de volgende stappen uitvoeren:

  1. Als eerste moet je inloggen op je whatsappneuken-profiel.
  2. Daarna druk je op de button "Help".
  3. Ga helemaal een beetje naar beneden om op de link "Lidmaatschap stoppen" te klikken. (directe link "whatsappneuken.nl/uitschrijven").
  4. Als laatst krijg je de bevestigingslink om je inschrijving meteen te verwijderen. Na het drukken op de bevestigingslink wordt je inschrijving definitief verwijderd.

Let op: Je whatsappneuken eventuele contact punten en chat berichten verlies je wel direct na het deactiveren van je account!