logo Pikgeil.nl

Pikgeil.nl

Niet tevreden over Pikgeil.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen zijn bijna alleen beheerd door de website zelf Not Safe!
  • Veel betalen voor ieder verstuurd bericht Not Safe!
  • Berichten worden verstuurd door operators en bots Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Pikgeil is een nep datingsite met door hun zelf aangebrachte fictieve profiele. pikgeil berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts pikgeil.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor pikgeil zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Pikgeil review

Pikgeil is een fake datingwebsite met door hun zelf toegevoegde fictieve profielen. Daarbij worden alle chats verstuurd en beantwoord door berichten centrales die gewoonlijk een commissie krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Gewoonlijk word je rap na je inschrijving overrompelt met vele chatberichten van deze fictieve gebruikers, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om meiden. Niettemin proberen ze je allemaal de indruk te geven heel veel belangstelling in je te hebben en snel een ontmoeting te willen regelen. Wanneer je op zo'n berichtjes wil ingaan moet je daarvoor per chatbericht €1,- euro betalen. Daarvoor moet je een credit bundel aanschaffen waarmee je ten minste voor 10 euro een creditbundel moet nemen. De kosten lopen op tot €200,00 per transactie, en hoe grotere bundel je koopt hoe minder je per verstuurd bericht betaald. Daarna is het in vrijwel alle gevallen nooit mogelijk om echte ontmoetingen te hebben, al beweren ze meestal dat ze het wel graag willen.

Ingeschreven op pikgeil.nl?

Dus ben je een van de gebruikers van pikgeil, dan adviseren wij je om je hier ook weer af te melden en het gewoon is te proberen bij de betrouwbaardere opties voor seks dating zonder nep gebruikers. Daarnaast hebben onze experts alvast een overzicht gemaakt met de beste alternatieven voor pikgeil.nl. Bovendien kun je zelf ieder alternatief gratis uittesten om kennis te maken met deze beste alternatieven voor sex afspraakjes met echte dames. Deze aanbieders maken derhalve ook geen gebruik van chat operators om te proberen je een creditbundel te laten kopen. Kortom zo kun je erachter komen welke casual dating sites het beste aansluit bij wat je zoekt.

pikgeil profiel verwijderen

Je pikgeil account verwijderen gaat als volgt:

  1. Om te beginnen log je daar in op je account.
  2. Als tweede ga je naar "Mijn profiel".
  3. Klik daarna op het tandwiel icoontje (of surf naar "pikgeil.nl/instellingen").
  4. Helemaal onder aan de pagina klik je op de knop "definitief opheffen van mijn account" .
  5. Druk als laatst op de "OK" button om jouw account definitief te laten verwijderen.

Let op: Je pikgeil eventuele credits komen direct te vervallen na het verwijderen van je account!